Αρχική Family Fun Αν θέλετε παιδιά χαρούμενα και επιτυχημένα τότε ταξιδέψτε μαζί τους

Αν θέλετε παιδιά χαρούμενα και επιτυχημένα τότε ταξιδέψτε μαζί τους

Αν-θέλετε-παιδιά-χαρούμενα-και-επιτυχημένα-τότε-ταξιδέψτε-μαζί-τους

Aν θέλετε τα παιδιά σας να είναι πιο επιτυχημένα στο σχολείο, θα πρέπει να τα παίρνετε περισσότερο διακοπές σύμφωνα με νέα έρευνα. 

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από περίπου 1.500 Αμερικανούς δασκάλους, με εντολή του Συνδέσμου Ταξιδιωτών και Νέων (SYTA), διαπίστωσε ότι το 74% των εκπαιδευτικών πιστεύουν ότι τα ταξίδια έχουν «πολύ θετικό αντίκτυπο στην προσωπική ανάπτυξη των μαθητών».

Πιστεύουν επίσης ότι αυτός ο θετικός αντίκτυπος του ταξιδιού μπορεί να επεκταθεί στην εκπαίδευση και τη σταδιοδρομία του σπουδαστή. Το ταξίδι μπορεί να έχει μεγάλες και πολύ θετικές επιπτώσεις στα παιδιά.

Οι εκπαιδευτικοί συμφώνησαν ότι τα παιδιά που ταξίδευουν έχουν πιο ανοικτούς ορίζοντες για μάθηση καθώς βιώνουν διαφορετικούς πολιτισμους από τους δικούς τους, έχουν αυξημένη ανοχή και σεβασμό, προθυμία να μάθουν και προθυμία να δοκιμάσουν νέα πράγματα.

Άλλωστε, ένα ταξίδι και μια εμπειρία ενός παιδιού  είναι χρήσιμη στην τάξη και ενισχύει την παιδική χαρά, την ανεξαρτησία, την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση. .