Αρχική Family Fun The Desserts Festival 2019 – Επιδόρπια και γεύσεις από ολόκληρο τον κόσμο

The Desserts Festival 2019 – Επιδόρπια και γεύσεις από ολόκληρο τον κόσμο

the-desserts-festival-2019-–-Επιδόρπια-και-γεύσεις-από-ολόκληρο-τον-κόσμο
Το πιο γλυκό φεστιβάλ της σεζόν επιστρέφει την Κυριακή 6 Ιανουαρίου, με πολλές εκπλήξεις κι ένα cupcake-μαμούθ. Το The Desserts Festival της Κύπρου, το οποίο πραγματοποιήθηκε πέρσι για πρώτη φορά προσελκύοντας μικρούς και μεγάλους, που έσπευσαν να γλυκαθούν απολαμβάνοντας μοναδικές δημιουργίες, επιστρέφει και φέτος, στη δεύτερή του έκδοση!
 
Φανερά ανανεωμένο, μεγαλύτερο και πιο… λαχταριστό το 2ο The Desserts Festival θα πραγματοποιηθεί ανήμερα των Φώτων στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus στο κέντρο της Λευκωσίας.Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει επιδόρπια και γεύσεις από ολόκληρο τον κόσμο, παρουσιάσεις και ποιοτική ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους.Συγκεκριμένα, στο φεστιβάλ θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις πέραν των 100 διαφορετικών γλυκών από 28 εκθέτες, ενώ θα έχεις και τη δυνατότητα να παρα- κολουθήσεις 10 live shows από επαγγελματίες του κλάδου. Συνάμα, θα δημιουργηθεί και παιδική γωνιά, όπου τα παιδιά θα ψυχαγωγηθούν με μαγικά κόλπα κ.ά. Το καλύτερο, ωστόσο, το άφησα για το τέλος.
 
Στο πλαίσιο του The Desserts Festival Cyprus θα παρασκευαστεί το μεγαλύτερο cupcake που φτιάχτηκε ποτέ στην Κύπρο αλλά και την Ευρώπη!Πρόκειται για ένα τεράστιο project, που θα φτιαχτεί ειδικά για την περίσταση.
 
Μάλιστα για την ολοκλήρωσή του -που διήρκεσε περίπου έναν ολόκληρο χρόνο- δούλεψε μια επίλεκτη ομάδα από τους καλύτερους chef (Σύνδεσμος Αρχι- μαγείρων/Γαστρονόμων Κύπρου Eurotoques), μηχανικούς και άλλους επαγγελματίες! Περίπου 100 άτομα, λοιπόν, εργάστηκαν για να παρου- σιάσουν στο The Desserts Festival Cyprus ένα απίθανο cupcake-μαμούθ, που θα ζυγίζει γύρω στα 300 κιλά και θα έχει ύψος περίπου 2 μ.
 
Επισκέψου κι εσύ το φεστιβάλ!Μάθε όλες τις λεπτομέρειες του The Desserts Festival 2019 εδώ  

By: Checkincyprus.com