Αρχική Family Fun The Mum and Baby Centre – Ένας χώρος πρότυπο ανοίγει σύντομα

The Mum and Baby Centre – Ένας χώρος πρότυπο ανοίγει σύντομα

the-mum-and-baby-centre-–-Ένας-χώρος-πρότυπο-ανοίγει-σύντομα

Το The Mum and Baby Centre είναι ένα πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο με μια μοναδική καφετέρια ειδικά σχεδιασμένη για οικογένειες. 

Οι ιδιοκτήτριες του κέντρου, η Έλενα και η Φανή, είναι δύο μαμάδες που όνειρο τους είναι να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό χώρο που να καλύπτει τις εκπαιδευτικές και κοινωνικές ανάγκες των μελλοντικών και νέων γονιών. Έναν χώρο ευχάριστο, φωτεινό, και ασφαλή, με βασικό στόχο την φυσική, συναισθηματική και κοινωνική ευεξία της μητέρας και του πατέρα τόσο στην εγκυμοσύνη όσο και μετά την γέννα. 

Το κέντρο θα προσφέρει τριών ειδών υπηρεσίες:

Τάξεις & Σεμινάρια

Θα παρέχονται σεμινάρια, πληροφορίες, μαθήματα και υποστήριξη σε μελλοντικούς και νέους γονείς. Το κέντρο θα συγκεντρώνει επαγγελματίες και ειδικούς σε ένα χώρο, οι οποίοι θα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προγεννητικών και μεταγεννητικών θεμάτων, μεταξύ άλλων σεμινάρια και υποστήριξη μητρικού θηλασμού, μαθήματα βρεφικού μασάζ και yoga, πρώτων βοηθειών, βρεφικής ανάπτυξης, συμβουλές διατροφής, γυμναστική για εγκύους, μαμάδες και μπαμπάδες με τα μωράκια τους και ψυχολογική στήριξη.

 Café

Η καφετέρια του κέντρου είναι ένας φωτεινός και φιλόξενος χώρος για εγκύους και νέες οικογένειες και διαθέτει τους εξής χώρους:

  • δωμάτιο μητρικού θηλασμού,
  • πολυαισθητηριακή αίθουσα για την βρεφική και παιδική ανάπτυξη,
  • χώρο μαλακού παιχνιδιού για βρέφη μέχρι 3 ετών
  • χώρο δημιουργικού παιχνιδιού για μεγαλύτερα παιδιά

Θα σερβίρονται ζεστά και κρύα ροφήματα, φρέσκοι χυμοί, smoothies, υγιεινά σνακς για μικρούς και μεγάλους, γλυκά και σπιτική βρεφική τροφή από φρέσκα προϊόντα. Ο  χώρος είναι ειδικά σχεδιασμένος με επιπλέον διευκολύνσεις για να καλύπτει τις ανάγκες των νέων γονιών που επιθυμούν να χαλαρώσουν, να θηλάσουν, να δώσουν μπιμπερό ή να προσφέρουν στα μωράκια τους φρέσκια βρεφική τροφή.

Πάρτυ & εκδηλώσεις

Το The Mum and Baby Centre θα φιλοξενεί βρεφικά πάρτυ, baby showers, και άλλες εκδηλώσεις. Οι γονείς θα μπορούν να επιλέξουν το πακέτο πάρτυ που επιθυμούν και να διοργανώσουν την εκδήλωση τους στην ιδιωτική αίθουσα του κέντρου ή στον χώρο του  Café, με πρόσβαση στο πολυαισθητηριακό δωμάτιο για τα παιδιά.

Το The Mum and Baby Centre θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό το ερχόμενο Σάββατο και θα στεγάζεται μόνιμα μέσα στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης. Οι μέρες λειτουργίας θα είναι Δευτέρα – Κυριακή και θα είναι ανοιχτό από το πρωί μέχρι και το απόγευμα.

www.themumandbabycentre.com

https://www.facebook.com/themumandbabycentre/