Αρχική News Τα νεότερα για την κατάσταση της 4χρονης με στρεπτόκοκκο

Τα νεότερα για την κατάσταση της 4χρονης με στρεπτόκοκκο

Τα-νεότερα-για-την-κατάσταση-της-4χρονης-με-στρεπτόκοκκο

Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της 4χρονης που διακομίστηκε στο Ισραήλ με στρεπτόκοκκο Α, ανέφερε την Πέμπτη στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας.

Όπως είπε, βάσει της τελευταίας ενημέρωσης που έλαβε στις 12.30 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, η 4χρονη είχε εισέλθει στη μεγάλη εντατική μονάδα θεραπείας της Πανεπιστημιακής Κλινικής του Tel Ha’ Shomer, προσθέτοντας παράλληλα ότι δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια της αεροδιακομιδής.
 
Η κατάσταση της υγείας του μικρού κοριτσιού παραμένει κρίσιμα σταθερή, συνέχισε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου, συμπληρώνοντας πως πρόκειται να υπάρξει νέα επικοινωνία το απόγευμα με τους γιατρούς στο Ισραήλ σχετικά με την όποια πρόοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας, η οποία θα συνεχιστεί σε καθημερινή βάση.

Επιπλέον, συμπλήρωσε πως οι γονείς του παιδιού διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα την 4χρονη να συνοδεύσει κατά τη μεταφορά της η θεία της, ενώ μόλις είναι σε θέση να ταξιδεύσουν θα μεταβούν άμεσα στο Ισραήλ για να βρεθούν δίπλα στο παιδί τους.

Η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, μίλησε στη μεσημβρινή εκπομπή του Omega «Ενημέρωση Τώρα», για την επιχείρηση που στήθηκε από το Υπουργείο Υγείας, καθώς και για την κατάσταση του παιδιού.

 

Πηγή:omegalive.com.cy