Αρχική News “Δύο γενναίοι μικροί πολεμιστές, οπλισμένοι με την ελπίδα μετέβηκαν στο εξωτερικό για...

“Δύο γενναίοι μικροί πολεμιστές, οπλισμένοι με την ελπίδα μετέβηκαν στο εξωτερικό για ένα ταξίδι που θα τους σώσει τη ζωή”

Το ” Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου” σε ανάρτηση του αναφέρεται στην μικρή Ελένη και στον μικρό Γιώργο που μπήκαν χθες στο αεροπλάνο για να μεταβούν στο εξωτερικό για ένα ταξίδι που θα τους σώσει την ζωή.

Η ανάρτηση:

Χθές ξεκίνησε ακόμα 1 ταξίδι. Δύο γενναίοι μικροί πολεμιστές, οπλισμένοι με την ελπίδα μετέβηκαν στο εξωτερικό για ένα ταξίδι που θα τους σώσει τη ζωή.

Καθώς βγαίνουν μπροστά για να αντιμετωπίσουν τις μάχες τους, δεν είναι μόνοι τους. Δίπλα τους, μαζί τους σε κάθε τους βήμα η οικογένεια και οι φίλοι τους.

Πίσω τους, μια θάλασσα από οπαδούς της αγαπημένης τους ομάδας. Μια ακόμη οικογένεια δεμένη όχι με αίμα αλλά με καρδιά, τους τραγουδά και τους χαιρετά. Τους αποχαιρετά με φωτοβολίδες οι οποίες θα τους φωτίζουν τον δρόμο της επιστροφής.

Χθες δεν ήταν ένας συνηθισμένος αποχαιρετισμός αεροδρομίου. Ήταν μια υπόσχεση επανένωσης, μια εν χορώ κερκίδα υποστήριξης που ξεπερνά τις αποστάσεις και μια υπενθύμιση ότι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα.

Καθώς αυτοί οι ήρωες αντιμετωπίζουν τον κόσμο, κουβαλούν μαζί τους τη δύναμη και την αγάπη του καθενός από εμάς.

Στο καλό και καλή επιστροφή Έλενα και Γιώργο.