Αρχική News Ολοκληρώθηκε η 10η παγκύπρια εκστρατεία «ΟΛΑ τα παιδιά με σχολικά» του ΠΣΣΕ

Ολοκληρώθηκε η 10η παγκύπρια εκστρατεία «ΟΛΑ τα παιδιά με σχολικά» του ΠΣΣΕ

Με επιτυχία ολοκλήρωσε το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), την 10η παγκύπρια εκστρατεία «ΟΛΑ τα παιδιά με σχολικά» στηρίζοντας παιδιά ευάλωτων οικογενειών για να έχουν τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά και να επιστρέψουν στο σχολείο με χαρά και αισιοδοξία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Με τη συμβολή του συνόλου της κοινωνίας (πολιτών, εταιρειών, φορέων, εθελοντών, κ.ά.), το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), μέσω των Σωμάτων Εθελοντών που λειτουργούν σε όλες τις επαρχίες, ολοκλήρωσε με επιτυχία την 10η παγκύπρια εκστρατεία «ΟΛΑ τα παιδιά με σχολικά» στηρίζοντας παιδιά ευάλωτων οικογενειών για να έχουν τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά και να επιστρέψουν στο σχολείο με χαρά και αισιοδοξία.

Το ΠΣΣΕ, ευχαριστεί θερμά τους πολίτες, τους οργανωμένους φορείς, τις εταιρείες και όλους όσους στήριξαν την εκστρατεία προσφέροντας απλόχερα σχολικά είδη, δωροκουπόνια από υπεραγορές/καταστήματα και άλλα είδη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στους υποστηρικτές της εκστρατείας και στους εθελοντές για την εθελοντική τους προσφορά.

Επειδή οι ανάγκες δεν τελειώνουν με την λήξη της εκστρατείας, απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να επικοινωνήσουν μαζί μας για να ενταχθούν στο Δίκτυο Εθελοντισμού, το οποίο αποτελείται από εταιρείες, κρατικούς και ανεξάρτητους φορείς, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, εθελοντές, επαγγελματίες, κ.ά. και συνενώνει τις δυνάμεις σε όλα τα επίπεδα, για να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερες δράσεις προς όφελος της κοινωνίας (τηλ. 22514786, email: [email protected]).