Αρχική News Ελλάδα: Βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά για τον κορονοϊό θα διανεμηθεί δωρεάν στους...

Ελλάδα: Βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά για τον κορονοϊό θα διανεμηθεί δωρεάν στους μαθητές

Ελλάδα:-Βιβλίο-του-Ευγένιου-Τριβιζά-για-τον-κορονοϊό-θα-διανεμηθεί-δωρεάν-στους-μαθητές
O πολυαγαπημένος συγγραφέας των παιδιών Ευγένιος Τριβιζάς, θέλοντας να συμβάλει με τον δικό του μοναδικό τρόπο στην προστασία μικρών και μεγάλων από την πανδημία του κορονοϊού, χαρίζει σε ολους τους μαθητές της Ελλάδας το καινούργιο του παραμύθι, «ΟΧΙ Δεν θα μας μπείτε στη μύτη», σε εικονογράφηση Παναγιώτη Ρέππα.
Σύμφωνα με ανάρτηση της υπουργού Παιδείας Ελλάδος Νίκης Κεραμεώς, το βιβλίο θα διανεμηθεί δωρεάν στους μικρούς μαθητές, ενώ σε ανάρτησή της ευχαρίστησε τόσο τον συγγραφέα όσο και τον εικονογράφο του βιβλίου.Όπως ανέφερε η κα Κεραμέως την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου συναντήθηκε με τον αγαπημένο παραμυθά για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της εν λόγω πρωτοβουλίας.

Η υπουργός στην ανάρτησή της ανέφερε τα εξής: «Με τον κ. Ευγένιο Τριβιζά, τον αγαπημένο παραμυθά των παιδιών αλλά και των μεγάλων, συζητήσαμε σήμερα για την πρωτοβουλία να διανεμηθεί στους μικρούς μαθητές μας το εμπνευσμένο βιβλίο του για τον κορωνοϊό, με τίτλο: “ΟΧΙ Δεν θα μας μπείτε στη μύτη”, σε εικονογράφηση Παναγιώτη Ρέππα. Ευχαριστούμε θερμά και τους δύο συντελεστές για την τόσο σημαντική εθελοντική τους προσφορά! Προσεχώς περισσότερα».