Αρχική News 133 παιδίατροι μέχρι τώρα στο ΓεΣΥ – Αναμένονται να γραφτούν και άλλοι

133 παιδίατροι μέχρι τώρα στο ΓεΣΥ – Αναμένονται να γραφτούν και άλλοι

133-παιδίατροι-μέχρι-τώρα-στο-ΓεΣΥ-–-Αναμένονται-να-γραφτούν-και-άλλοι

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η ένταξη γιατρών στο ΓεΣΥ, 4 μήνες μετά την εφαρμογή της πρώτης φάσης του νέου συστήματος υγείας. Μια σημαντική κατηγορία γιατρών που χρειάζεται για να λειτουργήσει το ΓεΣΥ είναι οι προσωπικοί γιατροί για παιδιά.

Αν και στα αρχικά στάδια υπήρχε ανησυχία για το ποσοστό ένταξης τους στο ΓεΣΥ, σταδιακά η συνεχής ροή ένταξης του έφερε ικανοποίηση στον οργανισμό Ασφάλισης Υγείας. Μάλιστα τις τελευταίες μέρες σύμφωνα με ασφαλής πηγές από τον οργανισμό έχουν ενταχθεί στο ΓεΣΥ ακόμα τρεις παιδίατροι ενώ σε διαδικασίας εγγραφής βρίσκονται ακόμα περίπου 10 γιατροί.

Η ροή αυτή φεύγει τα όποια σύννεφα υπήρχαν για την ένταξη των γιατρών με το νέο σύστημα υγείας και λύνει τα χέρια του ΟΑΥ για να αρχίσει ομαλά όλα τις διαδικασίες που απαιτούνται για την εφαρμογή της Β΄φάσης του ΓεΣΥ τον ερχόμενο Ιούνιο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας και άλλοι παιδίατροι οι οποίοι το περασμένο διάστημα δεν ήθελαν να ακούσουν για ένταξη τους στο ΓεΣΥ, ήδη άρχισαν να ενημερώνουν γονείς για την πρόθεση ένταξης τους στο ΓεΣΥ, με στόχο να εγγράψουν στις λίστες του τα παιδιά που εξετάζουν και σήμερα.

Τέλος, σημειώνεται ότι με τα σημερινά δεδομένα έχουν εγγραφεί στο ΓεΣΥ 133 παιδίατροι ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο αριθμός αυτός αναμένεται να ξεπεράσει τους 140.

Δείτε τους Παιδίατρους του ΓεΣΥ ΕΔΩ