Αρχική Bebelicious Κυπριακά παγωτά κερδίζουν δύο διεθνή βραβεία γεύσης!

Κυπριακά παγωτά κερδίζουν δύο διεθνή βραβεία γεύσης!

Κυπριακά-παγωτά-κερδίζουν-δύο-διεθνή-βραβεία-γεύσης!

Superior Taste Award για τα παγωτά PAPAFiLiPOU με Στέβια!

 

Ακόμη μία διεθνής διάκριση για τα παγωτά PAPAFiLiPOU, που αποδεικνύει την κορυφαία ποιότητα και τη γεύση του αγαπημένου παγωτού της Κύπρου. 

Όχι μία, αλλά δύο τιμητικές βραβεύσεις Superior Taste Award έλαβαν τα παγωτά PAPAFiLiPOU με Στέβια, από το International Taste Institute που εδρεύει στις Βρυξέλλες!

Συγκεκριμένα, το PAPAFiLiPOU Chocolate Fat Free ice cream with Stevia, έλαβε το Superior Taste Award με 2 αστέρια ενώ το PAPAFiLiPOU No Sugar Added Strawberry Sorbet with Stevia, έλαβε το Superior Taste Award με 1 Αστέρι. Πρόκειται για τα  πρώτα και μοναδικά Κυπριακά παγωτά που έλαβαν αυτή την τιμητική διάκριση στο συγκεκριμένο θεσμό.

Από το 2005, το International Taste Institute έχει αξιολογήσει περισσότερα από 15.000 προϊόντα τροφίμων και ποτών από όλο τον κόσμο. Η κριτική επιτροπή των διάσημων Chefs & Sommeliers και η αυστηρή μεθοδολογία γευσιγνωσίας, έχουν συμβάλει στο να καταστεί το Superior Taste Award, το πιο γνωστό, ανεξάρτητο, πιστοποιητικό παγκοσμίως, 100% επικεντρωμένο στη γεύση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από 200 ανεξάρτητους, καταξιωμένους Chefs & Sommeliers από 20 Ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους και διάσημοι Chefs από εστιατόρια τα οποία κατέχουν αστέρια Michelin. Τα υποψήφια προϊόντα δοκιμάζονται σε τυφλές δοκιμές και αξιολογούνται με βάση την πρώτη εντύπωση, όψη, οσμή, υφή και φυσικά τη γεύση.

Στη φετινή διοργάνωση των καταξιωμένων βραβείων γευσιγνωσίας, έλαβαν μέρος εταιρείες παραγωγής από όλο τον κόσμο, αλλά το πιο σημαντικό της συγκεκριμένης διάκρισης εναπόκειται στο γεγονός ότι φέτος μόνο τρία παγωτά βραβεύτηκαν και τα δύο ήταν παγωτά PAPAFiLiPOU!

Παρασκευασμένα από φρέσκο Κυπριακό άπαχο γάλα, χωρίς ζάχαρη, με βιολογικό Στέβια Παραγουάης, χωρίς γλουτένη, χωρίς ζελατίνη, πλούσια σε φυτικές ίνες και πολύ χαμηλά σε θερμίδες, πάντα με τη σφραγίδα ποιότητας PAPAFiLiPOU, τα παγωτά με Στέβια είναι μια εναλλακτική πρόταση για όσους και όσες προσέχουν τη διατροφή τους.

Το «μυστικό» έγινε αγαπημένη – τώρα πια και «βραβευμένη» συνήθεια.