Αρχική Baby Boom Ο μήνας της εγκυμοσύνης που διανύει η Έλενα Θεοδώρου και το… φύλο...

Ο μήνας της εγκυμοσύνης που διανύει η Έλενα Θεοδώρου και το… φύλο του μωρού που περιμένει!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής ”Έλα να Δεις” η οποία προβάλλεται από το κανάλι του OMEGA, Έλενα Θεοδώρου διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο της παιδάκι.

Η Έλενα Θεοδώρου περιμένει τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Γιώργο Γεωργίου και μοιράστηκε το γεγονός αυτό μέσα στο Σαββατοκύριακο δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και σχολιάζοντας στη σχετική λεζάντα: «Ευγνώμων και ευλογημένη……».

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Theodorou (@elena.theo)

Σήμερα η Έλενα Θεοδώρου εμφανίστηκε κανονικά στην εκπομπή και μοιράστηκε το ευχάριστο γεγονός και μαζί με τους συμπαρουσιαστές της, αλλά και τους τηλεθεατές της εκπομπής που προβάλλεται κάθε απόγευμα, ενώ αποκάλυψε και ποιο μήνα της εγκυμοσυνής διανυεί.

“Ήμουν με κορωνοϊό ολόκληρη την εβδομάδα, ευτυχώς δεν κόλλησε η Νεφέλη και ο Γιώργος, είμαι καλά και εγώ και το μπεμπέ. Έχει αρχίσει και φαίνεται, να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα και τις ευχές, να ευχαριστήσω και τους τηλεθεατές που το είχαν ψιλιαστεί. Όλα καλά, αυτά είναι τα πιο χαρμόσυνα, τα πιο όμορφα. Νιώθω πολύ ευγνώμων και ευλογημένη για αυτό το δώρο, που με τη βοήθεια του Θεού θα γίνουμε ξανά γονείς. Είμαι πολύ συγκινημένη για αυτό”.

Η γνωστή παρουσιάτρια επίσης αποκάλυψε και το φύλο του μωρού το οποίο περιμένει μέσα στον Μάιο. “Με το καλό τον Μάιο, είμαι 5,5 μηνών, περνάνε γρήγορα οι μέρες. Γνωρίζουμε το φύλο του μωρού, είναι αγοράκι. Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον”. 

Κεντική φωτογραφία: Instagram