Αρχική Baby Boom Ναι είμαι ninja μαμά! Χώρεσα και κοιμήθηκα στο μικρό κρεβατάκι του γιου...

Ναι είμαι ninja μαμά! Χώρεσα και κοιμήθηκα στο μικρό κρεβατάκι του γιου μου

Ναι-είμαι-ninja-μαμά!-Χώρεσα-και-κοιμήθηκα-στο-μικρό-κρεβατάκι-του-γιου-μου

Πραγματικά δεν το πίστευα όταν ξύπνησα στη μέση της νύχτας και διαπίστωσα ότι κοιμόμουνα στο μικρό καγκελλένιο κρεβατάκι του γιού μου. Μάλιστα έπρεπε να βγω από μέσα σαν πούπουλο για να μην… ξυπνήσει.

Τώρα όσο το σκέφτομαι γελώ και μακάρι να είχα μια φωτογραφία…

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

Ήμουν πολύ κουρασμένη, ήταν 10 το βράδυ και το γιούδιν κοιμόταν. Η καλύτερη ώρα για το ζευγάρι να μιλήσουν να πουν τα νέα τους να χαλαρώσουν όταν ξαφνικά ακούς κλάματα… Πάω αμέσως όπως πάντα παρακαλώ από μέσα μου να μην είναι ξύπνιος να του βάλω την πιπίλα που έχασε και να συνεχίσει τον ύπνο του.   

Όμως φαντάζεστε τι έγινε… με είδε καλά καλά, άνοιξε τα ματάκια του και έκανε τα χεράκια του πάνω για να τον πιάσω… συνήθως καθόμαστε και στην κουνιστή να τον πάρει ο ύπνος, αλλά φαίνεται δεν ήθελε ούτε κουνιστή ούτε να κοιμηθεί…. Ήθελε την αγκαλιά της μαμάς.

Τσουπ έρχεται ο μπαμπάς… μας λέει καληνύχτα και πέφτει για ύπνο ( ομολογουμένως είχε πολύ δύσκολη μέρα ήταν και ξενυχτισμένος λόγω δουλείας και έπρεπε να ξεκουραστεί).

Συνήθως όταν το μωρό είναι λίγο αναστατωμένο το βάζω στο κρεβάτι μας μέχρι να κοιμηθεί χαϊδεύοντας τη μαμά του ? εκείνο το βράδυ όμως έπρεπε να αφήσουμε τον  μπαμπά να ξεκουραστεί….

Τι να κάνω τι να κάνω…. Μπήκα σαν ninja στο κρεβατάκι του να ηρεμήσει και να κοιμηθεί, ευκαιρία να δω αν είναι και στιβαρό το κρεβάτι… φαντάζεστε την εικόνα;

Ναι λοιπόν κοιμήθηκα ξερή στο μικρό κρεβατάκι του γιού μου μέχρι τα ξημερώματα….

Το πρωί το μοιράστηκα με τον σύζυγο ο οποίος με ρωτούσε “σε χώρεσε”; (χαχαχαχα) ναι λοιπόν με χώρεσε με χώρεσε επειδή είμαι μάνα με χώρεσε επειδή κάθε μάνα βρίσκει τρόπους και εφευρέσεις να κοιμίζει το μωρό για να πνάζει (ξεκουράζεται)… (το γράφω για τις φίλες μου εξ Ελλάδος)

Γιατί η μάνα είναι ninja…

Νατάσα Ευριπίδου