Αρχική Baby Boom Η ιστορία της Νίνας το γενναίο κορίτσι που κατάφερε να νικήσει τον...

Η ιστορία της Νίνας το γενναίο κορίτσι που κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο – ΒΙΝΤΕΟ

Η-ιστορία-της-Νίνας-το-γενναίο-κορίτσι-που-κατάφερε-να-νικήσει-τον-καρκίνο-–-ΒΙΝΤΕΟ

Η 15η Φεβρουαρίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά (ICCCPO).

Στόχος είναι η ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης για τις παιδικές νεοπλασίες (καρκίνο).Η πίστη και η αγάπη που είναι πολύ μεγαλύτερα από το φόβο, μπορούν να νικήσουν τον καρκίνο και αυτή η θετικότητα, βγαίνει από το βίντεο που ακολουθεί. 

Πρόκειται για μία ταινία κινουμένων σχεδίων (3D Animation) 3 λεπτών που μας αφηγείται την ιστορία της Νίνα, ενός μικρού αλλά γενναίου κοριτσιού, που καταφέρνει να νικήσει τον καρκίνο με τη φροντίδα και την ενθάρρυνση των ανθρώπων που την αγαπούν, με την υποστήριξη της οικογένειας της, των φίλων της αλλά και ολόκληρης της νοσοκομειακής ομάδας!

Η ταινία μικρού μήκους, αποτέλεσμα μιας βραζιλιάνικης συνεργασίας μεταξύ WMcCann, Zombie Studio και Loud, έγινε για λογαριασμό του Νοσοκομείου Cancer De Barretos στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ενός διεθνούς φήμης κέντρου θεραπείας για τον καρκίνο των παιδιών, για να ανακοινώσει την μετονομασία του σε Hospital de Amor (Νοσοκομείο της Αγάπης). Η μετονομασία αυτή έγινε με κύριο σκοπό να διαδοθεί το μήνυμα ότι η καταπολέμηση του καρκίνου είναι ευκολότερη όταν το άτομο περιβάλλεται από την αγάπη.

Hospital De Amor
Love Never Let Us Down

Η ταινία ξεκινάει με την μικρή Νίνα να παίζει χαρούμενα και ανέμελα στη φύση με το αγαπημένο κατοικίδιο της, τον σκύλο της, όταν ξαφνικά μία αδιαθεσία την οδηγεί… στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου. Εκεί ο γιατρός ανακοινώνει στους γονείς της τη διάγνωση του καρκίνου και την έναρξη της παρεμβατικής και θεραπευτικής διαδικασίας που πρέπει να ακολουθήσουν…

και

και

Σε αυτό το σημείο της ταινίας με μία χαρακτηριστική «πτώση», ξεκινά το ταξίδι της μικρής Νίνα… ένα ταξίδι δύσκολο, εξουθενωτικό και επίπονο, ένα ταξίδι φόβου. Η Νίνα είναι σαν να χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της… και να βυθίζεται στο άγνωστο.

και

και

και

Όμως η οικογένεια της, οι φίλοι της-ο σκύλος της, ο γιατρός της και όλο το νοσοκομείο-φροντιστές είναι εκεί δίπλα της για να τη βοηθήσουν, να της συμπαρασταθούν. Δρουν ως μπαλόνια αγάπης που την στηρίζουν συναισθηματικά, σωματικά και ιατρικά… και τα καταφέρνουν, επειδή η αγάπη δεν μας αφήνει να πέσουμε κάτω!

και

και

Η ταινία είναι χωρίς διαλόγους, υπό την υπόκρουση του soundtrack «Heart Full Of Love».
Το τραγούδι, που γράφτηκε ειδικά για την ταινία, τραγουδά η Αμερικανίδα τραγουδίστρια RebeccaPeters.

Το βασικό μήνυμα εμφανίζεται στο τέλος του βίντεο: «Η αγάπη είναι μεγαλύτερη από το φόβο».

 

 

 

By: parentsgo.kidsgo.com.cy