Αρχική Videos Ξεκαρδιστικό βίντεο: Μπαμπάς κρέμασε το κορμάκι της γυναίκας του στη ντουλάπα του...

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Μπαμπάς κρέμασε το κορμάκι της γυναίκας του στη ντουλάπα του μωρού

Μπαμπάς μπέρδεψε το κορμάκι της γυναίκας του με βρεφικό ρούχο και το κρέμασε στη ντουλάπα του μωρού. Το βίντεο έγινε viral στο TikTok.

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω είναι από εκείνα που θες να βλέπεις ξανά και ξανά μιας και είναι σπάνιες οι φορές που οι μπαμπάδες την «πατάνε» με αυτόν τον τρόπο. Μαμά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok βίντεο που δείχνει κρεμασμένο στη ντουλάπα του μωρού της ένα δικό της κορμάκι. Αμέσως κατάλαβε ότι το κρέμασε εκεί ο σύζυγός της και τον φώναξε.

«Έλα εδώ», ακούγεται να λέει στον σύζυγό της, προσπαθώντας να μην γελάσει καθώς εκείνος μπαίνει στο βρεφικό δωμάτιο. «Τι είναι αυτό;», συνεχίζει, δείχνοντάς του το μαύρο κορμάκι της.

Ο σύζυγός της κοιτάζει μπερδεμένος, όπως φαίνεται αφιέρωσε χρόνο για να τακτοποιήσει τη ντουλάπα και τα ρούχα του μωρού. Γι’ αυτό και δεν καταλαβαίνει γιατί τον ρωτάει η γυναίκα του και γελάει.

«Τα οργάνωσα ανά χρώμα», της απαντά χωρίς να καταλαβαίνει το λόγο για τον οποίο γελάει η γυναίκα του.

«Όχι μωρό μου, το μαύρο», συνεχίζει να του λέει γελόντας.

«Ναι, τι;» ρωτάει απορημένος.

«Βγάλτο έξω», επιμένει εκείνη δείχνοντάς του το κορμάκι. «Τι είναι αυτό;» τον ρωτάει.

«Δεν ξέρω τι είναι, απλά το κρέμασα!».

Του λέει να κοιτάξει το πίσω μέρος, που δεν είναι καθόλου παιδικό… «Είναι string»

Επιτέλους δείχνει να καταλαβαίνει αλλά τη ρωτάει… «Θα μπεις σε αυτό; Φαίνεται ότι είναι για 12 μηνών μωρό!»

Ας μην συνεχίσουμε την περιγραφή. Ήδη σας αποκαλύψαμε αρκετά. Απλά απολαύστε το βίντεο και σίγουρα θα σας κάνει να γελάσετε.

 

@quincieandzach i can’t believe he had my skims hung up with our babies clothes 😂😂💀 #couplecomedy #couple #couplegoals #skims #pregnant ♬ original sound – quincieandzach

Πηγή:mothersblog.gr