Το βίντεο που δείχνει πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά χωρίς να δείχνει καν παιδιά

Το βίντεο που δείχνει πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά μας, δεν δείχνει καν παιδιά. Κανένα παιδί.

Το βίντεο αυτό είναι το video clip ενός τραγουδιού. Όχι όμως ενός οποιουδήποτε τραγουδιού. Ενός τραγουδιού βγαλμένο μέσα από μια καρδιά ενός γονιού. Του Michael Bublé.

Και ίσως να τον γνωρίζεις (από τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια του) ίσως και όχι. Σημασία έχει ότι έγραψε ένα εκπληκτικό τραγούδι το 2019 για τον γιο του. Ο γιος του πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας όταν ήταν 3 ετών. Όμως σήμερα – σύμφωνα με τον μπαμπά του, είναι καλά. Είναι πολύ καλά.

 Το γλυκό τραγούδι σε συνδυασμό με το εκπληκτικό βίντεο που το συνοδεύει το κάνει πολύ δυνατό. Και σε κάνει να καταλάβεις όλα όσα θέλει να πει, χωρίς να δείξει ούτε μισό δευτερόλεπτο κάποιο παιδί. Ούτε κάποιον γονιό. Και αυτό είναι το εκπληκτικό.

Το video clip, στο οποίο δεν υπάρχουν άτομα, επικεντρώνεται στο δωμάτιο ενός παιδιού καθώς υφίσταται αλλαγές με τα χρόνια. Ξεκινάει με ένα άδειο δωμάτιο γεμάτο κουτιά πριν γεμίσει με έπιπλα του μωρού. Μια κούνια και άλλα βρεφικά έπιπλα, παιχνίδια κτλ.

 Το δωμάτιο αλλάζει καθώς μεγαλώνει το παιδί που μένει εκεί και προσαρμόζεται. Ώσπου… Αυτό δεν θα σου το πω. Είναι έκπληξη, θα το δεις εσύ.

Παρακάτω σου έχω και την μετάφραση των στοίχων.

Παρακολούθησε πρώτα το συγκινητικό βίντεο που δείχνει πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά – χωρίς να δείχνει καν παιδιά

 

e-mama.gr