Αρχική News Βραζιλία: Γεννήθηκε μωρό βάρους 7,3 κιλών – «Δεν περίμενα τέτοια έκπληξη», λέει...

Βραζιλία: Γεννήθηκε μωρό βάρους 7,3 κιλών – «Δεν περίμενα τέτοια έκπληξη», λέει η μητέρα

Βραζιλία:-Γεννήθηκε-μωρό-βάρους-7,3-κιλών-–-«Δεν-περίμενα-τέτοια-έκπληξη»,-λέει-η-μητέρα
Ωστόσο δεν κερδίζει το βραβείο Γκίνες
 

Η Cleidiane Santos dos Santos γέννησε το έκτο παιδί της προ ημερών και παραδέχεται και η ίδια πως δεν περίμενε «μία τέτοια έκπληξη». 

«Πίστευα πως θα είναι 4 κιλά, αλλά δεν περίμενα ποτέ να είναι επτά» είπε η 27χρονη μητέρα στην πορτογαλική εφημερίδα El Globo. Ο μικρός ονομάστηκε Angerson και γεννήθηκε με καισαρική στις 18 Ιανουαρίου. 

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Εγκυμοσύνης, η πλειονότητα των μωρών που γεννιούνται στον ένατο μήνα ζυγίζουν μεταξύ 2,7 και 4 κιλών.

Βραζιλία: Γεννήθηκε μωρό βάρους 7,3 κιλών - «Δεν περίμενα τέτοια έκπληξη» λέει η μητέρα

Το νεογέννητο, που έχει λάβει το ψευδώνυμο “bebê gigante” (γιγαντιαίο μωρό) από τους χρήστες των social media, πιστεύεται ότι είναι το μεγαλύτερο μωρό που έχει γεννηθεί στην πολιτεία Parintins, ανέφερε η εφημερίδα, επικαλούμενη το κρατικό υπουργείο Υγείας.

Μητέρα και βρέφος παραμένουν στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, ενώ ο μικρός έχει αρχίσει ήδη να θηλάζει. 

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του νοσοκομείου Padre Colombo» δήλωσε η μητέρα, αναφερόμενη στη φροντίδα που λαμβάνει από το προσωπικό.

Σημειώνεται πως το μωρό που κατέχει το ρεκόρ Γκίνες γεννήθηκε το 1955 και ζύγιζε σχεδόν 10 κιλά. 

 

*Το νεογέννητο, που έχει λάβει το ψευδώνυμο «bebê gigante» (γιγαντιαίο μωρό) από τους χρήστες των social media, πιστεύεται ότι είναι το μεγαλύτερο μωρό που έχει γεννηθεί στην πολιτεία Παρίντινς, ανέφερε η εφημερίδα, επικαλούμενη το κρατικό υπουργείο Υγείας.

 

Το μωρό παρακολουθείται αυτή τη στιγμή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, σύμφωνα με την εφημερίδα, ενώ ο μικρός έχει αρχίσει ήδη να θηλάζει.

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του νοσοκομείου Πάντρε Κολόμπο» δήλωσε η μητέρα, αναφερόμενη στη φροντίδα που λαμβάνει από το προσωπικό.

Πηγή:lifo.gr