Αρχική News Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το μωρό της δημοσιογράφου που πέθανε...

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το μωρό της δημοσιογράφου που πέθανε τρεις μέρες πριν γεννήσει

Η δημοσιογραφική κοινότητα πενθεί μετά τον αιφνίδιο θάνατο της 49χρονης δημοσιογράφου Ίσμα Τουλάτου. Με τραγικό τρόπο, έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μόλις τρεις ημέρες πριν από τον αναμενόμενο τοκετό της.

Η είδηση του πρόωρου χαμού της κατά τη διάρκεια του ένατου μήνα της εγκυμοσύνης της προκάλεσε σοκ, καθώς η Ίσμα κατέρρευσε ξαφνικά στην κατοικία της. Πηγές αναφέρουν ότι εξέφρασε αδιαθεσία πριν από το περιστατικό, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, ο γυναικολόγος έφτασε αμέσως στο σπίτι της και μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο. Παρά τις γενναίες προσπάθειες της ιατρικής ομάδας, η Ίσμα δεν μπόρεσε να σωθεί.

Οι γιατροί πάλεψαν για να σώσουν τη ζωή του μωρού, το οποίο αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο θάλαμο νεογνών του νοσοκομείου Αλεξάνδρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπήρχαν προηγούμενες ενδείξεις για προβλήματα υγείας της Ίσμα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. «Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα. Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. υποκλίνομαι στη δύναμη σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου ! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό», έγραψε η δημοσιογράφος, Ελένη Σπανοπούλου