Αρχική Baby Boom Το «Zero to Teens» άνοιξε στη Λεωφόρο Στροβόλου

Το «Zero to Teens» άνοιξε στη Λεωφόρο Στροβόλου

“Zero to Teens” άνοιξε στη Λεωφόρο Στροβόλου για να ενθουσιάσει και να ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας, με μια μεγάλη συλλογή σε ρούχα, αξεσουάρ και ότι χρειάζεστε για το νεογέννητο.

Ένα φανταστικό concept store, το οποίο θα γίνει ο αγαπημένος σας  προορισμός για τα παιδιά σας αλλά και για μοναδικά δωράκια από νεογέννητο μέχρι και 16 ετών. Έχουμε συγκεντρώσει μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή παιχνιδιών και αξεσουάρ για τις περισσότερες ηλικίες. Από ξύλινα παιχνίδια Μοντεσσόρι για τους μικρούς μας φίλους, πολλά glitter, νύχια και αξεσουάρ τσάντας για τις φανταχτερές μικρές κυρίες, δωμάτιο, καρότσι, κάθισμα αυτοκινήτου, περπατούρες, σεντονάκια, κουβερτούλες και πολλά πολλά άλλα.

Δεν θα μπορέσετε να επιλέξετε από τη νέα συλλογή της αγαπημένης και αξιόπιστης μάρκας ρούχων “Alouette”,  μοναδικά σχέδια και χρώματα, καθημερινά, για ειδικές εκδηλώσεις, μπουφάν και κολάν, καταπληκτικά ρούχα για δώρα για τα παιδιά σας. Θα βρείτε επίσης την αγαπημένη σειρά των παιδιών Paul Frank καθώς και συλλογή Snoopy και Hello Kitty για ηλικίες από 0 έως 16 ετών για καθημερινή χρήση ή για ειδικές περιστάσεις.

Αυτό είναι το Ζero to Teens. To νέο σας αγαπημένο concept store!

Δευτέρα – Παρασκευή 9:30-19:00

Τετάρτη 9:30-1:30

Σάββατο 9:30-2:30

Λεωφόρος Στροβόλου 117, 2045 Λευκωσία.

Διανομή σε όλη την Κύπρο. Eshop coming soon.

22420025