Αρχική News Το τρομακτικό παιχνίδι που έγινε ανάρπαστο σε όλο τον κόσμο αλλά πολλοί...

Το τρομακτικό παιχνίδι που έγινε ανάρπαστο σε όλο τον κόσμο αλλά πολλοί δεν ξέρουν τι είναι

Το-τρομακτικό-παιχνίδι-που-έγινε-ανάρπαστο-σε-όλο-τον-κόσμο-αλλά-πολλοί-δεν-ξέρουν-τι-είναι

Ποια είναι η προέλευση αυτού του απειλητικού χαμόγελου;

Πρόκειται για μια κούκλα που όταν ακούσεις το όνομα της θα σκεφτείς ότι πρόκειται για κάτι χαριτωμένο. Huggy Wuggy. Ωστόσο, όταν το αντικρίσεις θα το βρεις τρομακτικό, με ένα απειλητικό βλέμμα και ένα ανατριχιαστικό χαμόγελο, αλλά και μακριά χέρια.

Έχει εξαπλωθεί σε πολλούς δρόμους της Νέας Υόρκης και ειδικά στην Chinatown, όπου πωλείται σε πολλά ράφια. Συνήθως είναι μπλε, αλλά μπορεί να είναι και πορτοκαλί, μπορεί να φοράει γραβάτα η το σκουφί του Άγιου Βασίλη.

 

Ο Huggy Wuggy είναι μια απομίμηση που διατίθεται για αγορά σχεδόν σε όποιο μέρος έχει καταστήματα με σουβενίρ, Ισπανία, Νότια Κορέα, Λάος κλπ.

Αλλά αυτοί που τον έχουν προς πώληση, μάλλον δεν γνωρίζουν την προέλευσή του και τι μέρος του λόγου είναι. Το μόνο που ξέρουν είναι ότι οι γονείς και τα παιδιά είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν 10 δολάρια για να τον αγοράσουν. Στο εμπορικό κέντρο Max68 του Μανχάταν, ένα κουκλάκι σε διάφορα χρώματα είναι διαθέσιμο σε κάθε ράφι με ρούχα. Το μπλε δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ, γιατί εξαντλείται πρώτο.

 

Πρόκειται για τον κεντρικό κακό, ενός βιντεοπαιχνιδιού τρόμου που ονομάζεται Poppy Playtime, το οποίο και λαμβάνει χώρα σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο παιχνιδιών. Ένα από τα παιχνίδια που κατασκεύαζε το εργοστάσιο είναι ο Huggy, που αφού εμφανίζεται σε μια βιτρίνα με αθώο χαμόγελο, μετά εξαφανίζεται κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

Οι παίκτες καλούνται να λύσουν μια σειρά από γρίφους, μέχρι που ο Huggy εμφανίζεται να τους κυνηγάει, με το χαμόγελό του να έχει αλλάξει και να μετατρέπεται σε απειλητικό, με όσους χάνουν να τους κατασπαράζει.

 

Πρόκειται ασφαλώς για κάτι το τρομακτικό, αλλά η δεύτερη «καριέρα» του Ηuggy Wuggy στο YouTube, είναι ακόμα πιο ανησυχητική. Εκεί, μικρά παιδιά που δεν έχουν αρχίσει ακόμα σχολείο, βλέπουν σε βίντεο τα αφιερώματα των θαυμαστών του και με τη σειρά τους γίνονται και εκείνα θαυμαστές. Όπως και να έχει, καλό θα είναι να γνωρίζουν όλοι την προέλευσή του, γιατί μια κούκλα σαν αυτή, μπορεί να δημιουργήσει μερικούς εφιάλτες.

 

Πηγή:e-radio.gr