Αρχική News Θρίλερ με νεκρό βρέφος που βρέθηκε θαμμένο -Στη ΜΕΘ η μητέρα, «δεν...

Θρίλερ με νεκρό βρέφος που βρέθηκε θαμμένο -Στη ΜΕΘ η μητέρα, «δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος», λέει

Θρίλερ-με-νεκρό-βρέφος-που-βρέθηκε-θαμμένο-Στη-ΜΕΘ-η-μητέρα,-«δεν-ήξερα-ότι-ήμουν-έγκυος»,-λέει

Ένα οικογενειακό δράμα αποκάλυψε η εσπευσμένη εισαγωγή προχθές 38χρονης γυναίκας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τοκετό και την ΕΛ.ΑΣ. να εντοπίζει θαμμένο το νεκρό νεογνό σε αγροτική περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 38χρονη, λόγω μεγάλης αιμορραγίας, μεταφέρθηκε αρχικά σε Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Μάλιστα, παρότι τα κλινικά ευρήματα και οι εξετάσεις έδειχναν σαφώς ότι είχε κυοφορήσει, η ίδια αρνούνταν πεισματικά να παραδεχθεί την εγκυμοσύνη και τον τοκετό.

Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ η 38χρονη γυναίκα στη Λάρισα
Η 38χρονη αντιμετωπίζει κινδύνους με αφορμή τη σηπτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει. Έτσι, αποφασίστηκε η εισαγωγή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Ελευθερία».

Συγγενείς της 38χρονης έθαψαν το νεογέννητο
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ερευνώντας την υπόθεση, επιβεβαίωσαν τη διάγνωση των ιατρών ότι προηγήθηκε τοκετός.

Η 38χρονη φέρεται να γέννησε στο μπάνιο της οικίας της και αρχικά να πέταξε το βρέφος σε κάδο απορριμμάτων. Ακολούθως, οικείοι της 38χρονης προχώρησαν στην ταφή του νεογνού, σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας τους. Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε χθες σε εκταφή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οικείοι σημειώνουν κατηγορηματικά πως το νεογνό γεννήθηκε νεκρό, ενώ η 38χρονη κατά την εξέτασή της από τους γιατρούς ισχυρίστηκε ότι αγνοούσε πως ήταν έγκυος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πρώτη μακροσκοπική εξέταση του νεκρού νεογνού, υπάρχουν σημάδια που πιθανόν να παραπέμπουν σε ενδομήτριο θάνατο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας παρήγγειλε ιατροδικαστική εξέταση για να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου του βρέφους, ενώ αναμενόταν οι οικείοι να κληθούν για να καταθέσουν, προκειμένου, μεταξύ άλλων, να απαντηθεί και το ερώτημα γιατί προχώρησαν στην εν κρυπτώ ταφή του νεογέννητου.

Πηγή: iefimerida.gr