Αρχική News Η συγκλονιστική στιγμή που πιλότος ανακοινώνει σε 10χρονο ότι νίκησε στη μάχη...

Η συγκλονιστική στιγμή που πιλότος ανακοινώνει σε 10χρονο ότι νίκησε στη μάχη με τον καρκίνο

Η συγκινητική στιγμή, που ο πιλότος αεροσκάφους με προορισμό τη Φλόριντα ανακοινώνει από το μικρόφωνο πως ένας 10χρονος επιβάτης νίκησε τη μάχη με τον καρκίνο, καταγράφεται σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η οικογένεια του Τζέικομπ έμαθε λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να επισκεφτούν τη Ντίσνεΐ ότι είναι καθαρός από τον καρκίνο και αποφάσισαν να του ανακοινώσει ο ίδιος ο πιλότος. Μάλιστα, το πλήρωμα έδωσε στους επιβάτες που κάθονταν πίσω από τον μικρό χρωματιστά χαρτόνια που έγραφαν «You are cancer free!».

Στο βίντεο ακούγεται ο πιλότος να λέει «Ο Τζέικομπ είναι πολύ θαρραλέος. Παλεύει με διάφορες μορφές καρκίνου τα περισσότερα χρόνια της ζωής. Ταξιδεύει μαζί μας για να επισκεφτεί τον προορισμό των ονείρων του»

«Διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο, αλλά διέψευσε όλους τους γιατρούς. Είναι μαχητής και θέλω να τον χειροκροτήσετε», συνεχίζει

«Είναι συγκινητικό να γίνεσαι κομμάτι αυτής της μαγικής στιγμής στη ζωή ενός νέου ανθρώπου. Όμως σήμερα δεν γιορτάζουμε μόνο ένα ονειρικό ταξίδι στην Ντίσνεϊλαντ, αλλά γιορτάζουμε ένα θαύμα» τονίζει ο πιλότος και ανακοινώνει στον 10χρονο ότι έχει νικήσει τον καρκίνο.

Ο μικρός λιγάκι σαστισμένος σηκώνεται όρθιος και η μητέρα του τον αγκαλιάζει συγκινημένη, ενώ οι επιβάτες τους καταχειροκροτούν.

 

@goodtous13Mother find out dying child is cancer free ❤️

♬ Oh No – Kreepa

Πηγή:ethnos.gr