Αρχική News Σοκ σε εστιατόριο: πελάτισσα έβρισε χυδαία μια μαμά, επειδή έκλαιγε το μωρό...

Σοκ σε εστιατόριο: πελάτισσα έβρισε χυδαία μια μαμά, επειδή έκλαιγε το μωρό της [Βίντεο]

Γυναίκα συνελήφθη αφού έβρισε δημοσίως μια μητέρα σε μεξικάνικο εστιατόριο, επειδή το μωρό της έκλαιγε.

Σε μια σειρά από βίντεο στο TikTok που έχουν συγκεντρώσει περισσότερες από 11 εκατομμύρια προβολές, μία χρήστης με το όνομα «Madi» μοιράστηκε τις ενοχλητικές σκηνές με την 50χρονη γυναίκα με την οποία, όπως είπε, καυγάδισε έντονα αφού της έκανε παρατήρηση για το μωρό της.

Η αντιπαράθεση έλαβε χώρα στο Jalapeño Grill, ένα μεξικάνικο εστιατόριο που βρίσκεται στο Μισισίπι των ΗΠΑ.

Στο βίντεο φαίνεται ορισμένοι πελάτες να μπαίνουν ανάμεσα στη Madi και την εξαγριωμένη πελάτισσα, προσπαθώντας να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η γυναίκα τότε ξεσπά, φωνάζοντας βίαια στους γύρω πελάτες: «τότε μην φέρνετε το γ***νο μωρό σας σε ένα γ***νο εστιατόριο».

Συνεχίζει το παραλήρημά της, διαμαρτυρόμενη ότι η ίδια και οι άλλοι θαμώνες μπορούν να ακούσουν το μωρό από την άλλη πλευρά του εστιατορίου. «Οι άνθρωποι στο τραπέζι μου δεν μπορούσαν να με ακούσουν να μιλάω», είπε με έντονο ύφος η 50χρονη. Λίγα λεπτά μετά αστυνομικοί εισέβαλαν στο κατάστημα, ωστόσο η γυναίκα δεν φάνηκε να ταράσσεται και συνέχισε τα παράπονά της.

Ένας από τους αστυνομικούς μάλιστα, έχοντας φτάσει στα όριά του με την κατάσταση της φώναξε δυνατά «Φτάνει!». Η 50χρονη τελικά επιτέθηκε λεκτικά στη μητέρα του μωρού, χρησιμοποιώντας χυδαίους χαρακτηρισμούς, γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι και οι αστυνομικοί την συνέλαβαν.

Πηγή:mama365.gr