Αρχική News Σοκ – Μητέρα κατήγγειλε την ανήλικη κόρη της για ξυλοδαρμό και απειλές

Σοκ – Μητέρα κατήγγειλε την ανήλικη κόρη της για ξυλοδαρμό και απειλές

Σύμφωνα με την καταγγελία της 42χρονης, η έφηβη κόρη της επιτέθηκε στη 12χρονη αδελφή της αλλά και στην ίδια μέσα στο σπίτι τους

Μπροστά σε μια περίεργη οικογενειακή υπόθεση βίας βρίσκονται οι αστυνομικές και οι δικαστικές υπηρεσίες της Κέρκυρας, μετά την σύλληψη μιας ανήλικης μαθήτριας την οποία κατήγγειλε η ίδια της η μητέρα για ξυλοδαρμό, απειλή και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με την 42χρονη γυναίκα που ζήτησε την σύλληψη της κόρης της, η 16χρονη επιτέθηκε στην ίδια και στην 12χρονη αδελφή της, μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή Καλαφατιώνες της κεντρικής Κέρκυρας. Όπως εξήγησε, η ανήλικη τις χτύπησε το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ έκανε και χειρονομίες με σεξουαλικό περιεχόμενο προς την ίδια και την 12χρονη.

Η 16χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αχιλλείων, όπου σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κέρκυρας έδωσε εντολή να εξεταστούν από ιατροδικαστή τόσο η μητέρα όσο και η 12χρονη.

Πηγή: protothema.gr