Αρχική News Σκοτώθηκε στο Ισραήλ ο παιδίατρος πολλών Κυπριόπουλων

Σκοτώθηκε στο Ισραήλ ο παιδίατρος πολλών Κυπριόπουλων

Θρήνος, θλίψη και βαθύτατος συγκλονισμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον Ιατρικό κόσμο με τον θάνατο του παιδίατρου και παιδοχειρούργου στο νοσοκομείο Schneider του Τελ Αβίβ, Δρα Γιαΐρ Ζαλόφ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο Ζαλόφ έπεσε νεκρός μετά από πυρά στη Λωρίδα της Γάζας.

H ανακοίνωση:

Η οικογένεια του νοσοκομείου Schneider ανακοινώνει με βαθιά θλίψη και μεγάλη οδύνη τον θάνατο του γιατρού Yair Zalof, ειδικού παιδιατρικού στο Παιδιατρικό Τμήμα 2 στο Schneider που σκοτώθηκε στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο Δρ Ζαλόφ ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας εξαιρετικός γιατρός και ένας πρωτοποριακός ερευνητής που έλαβε βραβείο αριστείας για τον ρόλο του ως Ιατρός και ως σύμβουλος.

Υπήρξε ερευνητής διεθνώς καταξιωμένος και έχει δημοσιεύσει πάνω από δέκα άρθρα στην πιο αναγνωρισμένη ιατρική βιβλιογραφία, κάτι το εξαιρετικό για έναν γιατρό στην αρχή του ταξιδιού του.

Η οικογένεια του νοσοκομείου Schneider σκύβει το κεφάλι και μοιράζεται τη βαθιά θλίψη της οικογένειας και των φίλων του Yair. Μακάρι η ψυχή του να αναπαυθεί εν ειρήνη.

Η μητέρα της μικρής Βασούλας Εφραιμίας η οποία νοσηλεύτηκε στο εν λόγω νοσηλευτήριο και ο Ζάλοφ ήταν ένας από τους γιατρούς της μικρής με ανάρτηση της στα ΜΚΔ αποχαιρέτησε τον γιατρό και τον “Δικό τους ήρωα” όπως τον αποκάλεσε.

Σημειώνεται ότι ο γιατρός είχε χειρουργήσει και πολλά άλλα παιδιά από την Κύπρο.