Αρχική News Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση το παιδάκι δίνουν μάχη οι γιατροί – Έτσι...

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση το παιδάκι δίνουν μάχη οι γιατροί – Έτσι έγινε το περιστατικό

Σε προηγούμενο μας άρθρο, σας είχαμε ενημερώσει για το βρέφος 22 μηνών που εισήλθε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με συμπτώματα ηλεκτροπληξίας.

Αρχικά, το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όμως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Η τελευταία πληροφόρηση, αναφέρει ότι το βρέφος βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακάρειου Νοσοκομείου, όπου οι γιατροί δίνουν τεράστια “μάχη” για να το κρατήσουν στη ζωή.

Να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί βρέθηκε αναίσθητο από τη μητέρα του, δίπλα από μια ηλεκτρική σκούπα που ήταν συνδεδεμένη στην πρίζα και μετά την ηλεκτροπληξία, το παιδάκι υπέστη ανακοπή καρδίας. Διασώστες που μετέβησαν στο σημείο έδωσαν μάχη για την επαναφορά των ζωτικών λειτουργιών του 22 μηνών αγοριού.

Η ακριβής αιτία του ατυχήματος και η τρέχουσα κατάσταση της υγείας του παιδιού παραμένουν άγνωστες. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για να διαλευκάνει τα γεγονότα και να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.