Αρχική News Ραγίζει καρδιές το βίντεο του μικρού Λάμπρου μία μέρα πριν… πετάξει στον...

Ραγίζει καρδιές το βίντεο του μικρού Λάμπρου μία μέρα πριν… πετάξει στον ουρανό

Ραγίζει-καρδιές-το-βίντεο-του-μικρού-Λάμπρου-μία-μέρα-πριν…-πετάξει-στον-ουρανό

Ένα βίντεο που σπαράζει τις καρδιές ολόκληρης της Κύπρου και όχι μόνο – Όταν ο μικρός Λάμπρος έπαιζε χαρούμενος σε πάρκο μία μέρα πριν πετάξει για τους αγγέλους – Έκανε κούνια και χαμογελούσε – Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η οικογένειά του

«Ο Λάμπρος μας 24/9 μια μέρα πριν ανοίξει τα φτερά του για τους Ουρανούς. Αγέρωχος και νικητής της ζωής όπως πάντα. Ακόμη και την τελευταία στιγμή, έφυγε με το αγγελικό χαμόγελο του στα χείλη. Ένα φως που σκέπαζε και θα σκεπάζει όλους μας», αυτά είναι τα λόγια που έγραψε η οικογένεια του μικρού Λάμπρου, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τις ανέμελες παιδικές του στιγμές.

Χαρούμενος, με το χαμόγελο στα χείλη και όλη την παιδική αγνότητα, ο μικρός Λάμπρος έπαιζε σε παιδικό πάρκο, κάνοντας κούνια.

Αυτό είναι το βίντεο που προκαλεί δάκρυα και το οποίο τραβήχτηκε μία ημέρα πριν ο μικρός άγγελος πετάξει για τους ουρανούς….

 

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός ήρωας πάλεψε με την σπάνια ασθένεια «Kaposi Lymphangiomatosis» για 11 ολόκληρα χρόνια. Μία ασθένεια από την οποία πάσχουν άλλα 3 παιδιά και μόλις 18 ενήλικες σε όλη την υφήλιο, μέχρι τη στιγμή που έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, ενώ βρισκόταν σε νοσοκομείο του Ισραήλ.