Αρχική News “Αποστολή εξετέλεσθη. οι προσδοκίες μας ξεπεράστηκαν κατά κόρον”

“Αποστολή εξετέλεσθη. οι προσδοκίες μας ξεπεράστηκαν κατά κόρον”

“Αποστολή-εξετέλεσθη.-οι-προσδοκίες-μας-ξεπεράστηκαν-κατά-κόρον”

Τα λόγια του πράξη έξανε ο Εγγεγραμμένος Εκπαιδευτικός Σχολικός Ψυχολόγος Χάρης Αντωνίου και η ομάδα..

Κατάφεραν να συγκεντρώσουν εκατοντάδες δώρα από απλούς ανθρώπους που στήριξαν το όραμά τους και την προσπάθεια τους, τα οποία στη συνέχεια χάρισαν στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάρειο.

Σε ανάρτηση του που έκανε στα ΜΚΔ γράφει: «Αυτό ήταν λοιπόν, αποστολή εξετέλεσθη. οι προσδοκίες μας ξεπεράστηκαν κατά κόρον. Η ομάδα μου και εγώ, (Φρόσω Ελευθερίου – Ειδική Αγωγή Dona Philippou Αναστασία Παπαντωνίου – Λογοπαθολόγος/Λογοθεραπεύτρια ), πριν λίγο καιρό σκεφτήκαμε και ξεκινησαμε μια εκστρατεία με σκοπό να μοιράσουμε χαμόγελα σε όσα παιδιά αυτές τις μέρες θα το έχουν περισσότερη ανάγκη και θα βρίσκονται στο Μακαρειο Νοσοκομείο. Η ανταπόκριση ήταν πέρα για πέρα τεράστια. ευχαριστούμε τους φίλους τους γραφείου μας, της σελίδας μου προσωπικά, και όσους πραγματικά βοήθησαν να υλοποιήσουμε την ιδέα μας έχοντας το τεράστιο αποτέλεσμα που βλέπετε μαζεύοντας εκατοντάδες δώρα.»

Και καταλήγει: «Η συγκίνηση τεράστια που νοιώθω, όταν δίνεις τελικά με χαρά και χαμόγελο έχει άλλη αξία στη καρδιά σου! Σας ευχαριστούμε πραγματικά όλους!»

Πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μπράβο για την κίνηση τους αυτή…