
Αγοράκι 3,5 ετών εντοπίστηκε να περιπλανιέται το πρωί της περασμένης Πέμπτης στη Λεμεσό, αφού κατάφερε δύο φορές να φύγει από το σχολείο του χωρίς να γίνει αντιληπτό από το προσωπικό και τους εκπαιδευτικούς.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 8:00, όταν το παιδί άνοιξε το κάγκελο της εισόδου, διέσχισε δρόμο και βρέθηκε έξω από περίπτερο, όπου το εντόπισε περαστική. Η γυναίκα το επέστρεψε στο ΣΚΕ Πολεμιδιών.
Ο Δήμαρχος Πολεμιδιών επιβεβαίωσε το περιστατικό, διευκρινίζοντας ότι το συγκεκριμένο σχολείο δεν εμπίπτει στην ευθύνη του Δήμου, καθώς διαθέτει δικό του Διοικητικό Συμβούλιο και Επιτροπή.
Με την επιστροφή του παιδιού, ενημερώθηκαν οι γονείς, στους οποίους αναφέρθηκε ότι το παιδί έφτασε μέχρι το κάγκελο και ανησύχησε, με το προσωπικό να τους συστήνει να το παραλάβουν. Οι γονείς, μέχρι στιγμής, δεν έχουν προχωρήσει σε καταγγελία.
Η διεύθυνση του σχολείου ενημέρωσε πως λήφθηκαν άμεσα μέτρα, καλώντας κλειδαρά για να επιδιορθώσει το σημείο απ’ όπου βγήκε το παιδί.
Πληροφορίες από Alphanews.live