Αρχική News Προωράκι παίρνει εξιτήριο μετά από 158 μέρες στο νοσοκομείο και θα κάνει...

Προωράκι παίρνει εξιτήριο μετά από 158 μέρες στο νοσοκομείο και θα κάνει γιορτές σπίτι του!

Η γλυκύτατη Sully μπαινόβγαινε στη ΜΕΝΝ και στη ΜΕΘ μέχρι να γίνει περίπου 5 εβδομάδων, όταν οι γιατροί αποφάσισαν ότι ήταν καιρός να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς. Η μικρή μαχήτρια πάλεψε για τη ζωή της και ύστερα από 158 μέρες στο νοσοκομείο, είναι έτοιμη να περάσει τις πρώτες της γιορτές στο σπίτι της με τους γονείς της.

Το κοριτσάκι γεννήθηκε πρόωρα στις 30 εβδομάδες και οι γιατροί τής έδιναν ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης, καθώς είχε πρόβλημα με την καρδιά της. Ζύγιζε όσο ένα σακουλάκι ζάχαρης και όλοι φοβούνταν να την ακουμπήσουν!

Όπως αποδείχτηκε, όμως, η Sully ήταν αποφασισμένη να ζήσει! Στις 5 εβδομάδες υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, παρά το μικρό της μέγεθος, η οποία στέφθηκε από επιτυχία!

Μετά από 158 ημέρες νοσηλείας, η Sully ήταν τελικά αρκετά υγιής ώστε να πάει για πρώτη φορά σπίτι της και μάλιστα να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά της.

«Είμαστε ευγνώμονες στους γιατρούς και τις νοσοκόμες που φρόντισαν την κορούλα μας. Είναι απλώς υπέροχη. Άντεξε τόσα πολλά και βγήκε νικήτρια σε κάθε μάχη. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που την έχουμε κοντά μας», είπε η μαμά της.

Πηγή:mama365.gr