Αρχική News Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτα Δημητρίου επισκέφθηκε το Νοσοκομείο...

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτα Δημητρίου επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτα Δημητρίου επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής (22/12/23) το νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής της, η κ. Δημητρίου δήλωσε:

Βρισκόμαστε εδώ για να συμπαρασταθούμε και να στηρίξουμε το έργο και τις προσπάθειες όσων αυτές τις μέρες βρίσκονται μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, προκειμένου να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε εκείνους που το χρειάζονται. Για τη διασφάλιση του πολυτιμότερου αγαθού μας, που είναι βεβαίως η υγεία.

Φυσικά, για τη στήριξη των προσπαθειών αυτών, απαραίτητη είναι και η εξασφάλιση των απαιτούμενων υποδομών με έργα αναβάθμισης και βελτίωσης του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλων των ειδών τα περιστατικά, ευκολότερα και δυσκολότερα και βεβαίως για τη μητέρα και το παιδί. Και είμαστε εδώ για να ενημερωθούμε και να αναδείξουμε τα έργα αυτά και να σημειώσουμε την ενεργή παρουσία της Πολιτείας στην αναβάθμιση του Συστήματος Υγείας της χώρας μας. Προβλήματα και δυσκολίες υπάρχουν και θα υπάρχουν, γι αυτό και είμαστε εδώ για να τα ακούσουμε και να συμβάλλουμε εκεί και όπου μπορούμε στην επίλυση τους.

Η σκέψη μας είναι πάντα και στους ασθενείς που καταβάλλουν τη δική τους προσπάθεια, γι αυτό και τους ευχόμαστε ολόψυχα να βγουν νικητές και να επιστρέψουν σύντομα στους οικείους τους.

Με τις θερμότερες ευχαριστίες μας στο ιατρικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλά Χριστούγεννα με υγεία και ό,τι καλύτερο για όλες και όλους.

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)