Αρχική News Πράξεις αγάπης από Δόκιμους Αστυνομικούς

Πράξεις αγάπης από Δόκιμους Αστυνομικούς

Ολοκληρώθηκε σήμερα, το πρόγραμμα εκπαίδευσης Α΄ εξαμήνου των Δοκίμων Αστυνομικών των Σειρών Αρ. 162, 163, 164 & 165, οι οποίοι τοποθετήθηκαν ήδη στα διάφορα Τμήματα και Υπηρεσίες της Αστυνομίας για την πρακτική τους εξάσκηση και ταυτόχρονα την ενίσχυση των Υπηρεσιών της Αστυνομίας.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού αυτού προγράμματος, την Αστυνομική Ακαδημία, επισκέφθηκε ο κύριος Θεμιστός Αρναούτης, Αρχηγός Αστυνομίας.

Απευθυνόμενους στους Δόκιμους Αστυνομικούς, ο κύριος Αρναούτης, τόνισε τη σημαντικότητα της αποστολής τους και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα καθήκοντα που τους ανατέθηκαν και καλή σταδιοδρομία, με γνώμονα πάντοτε τον σεβασμό στον πολίτη, αλλά και ταυτόχρονα τη δική τους ασφάλεια.

Ο κύριος Αρναούτης, αναφερόμενος στην Αναδιοργάνωση της Αστυνομίας, τόνισε τον σημαντικό ρόλο των νέων στελεχών στην υλοποίηση των επερχόμενων αλλαγών.

Επιπλέον, κατά τη σημερινή μέρα, οι Δόκιμοι Αστυνομικοί, μέσα στο πλαίσιο της Κοινωνικής Προσφοράς της Αστυνομικής Ακαδημίας, επισκέφθηκαν το Τμήμα Παιδοογκολογικής του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, το Ειδικό Σχολείο «Άγιος Σπυρίδωνας», το Ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου, καθώς επίσης και το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «ΤΟΞΟΤΗΣ» όπου πρόσφεραν οικονομική βοήθεια και δώρα.