Αρχική News Ότι πιο ωραίο έχουμε δει! Μπαμπάδες και κόρες έγιναν ένα και χόρεψαν...

Ότι πιο ωραίο έχουμε δει! Μπαμπάδες και κόρες έγιναν ένα και χόρεψαν μαζί [BINTEO]

Μια πολύ όμορφη στιγμή επεφύλασσε στο κοινό η καλοκαιρινή παράσταση της Δημοτικής Σχολής Χορού Καλαμάτας που πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουνίου στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα στη σκηνή ανέβηκαν μικρά κορίτσια για να χορέψουν και στην συνέχεια του προγράμματος τους, ενσωματώθηκαν μαζί τους οι μπαμπάδες τους κάτι που ήταν εντυπωσιακό και συγκινητικό.

Το αποτέλεσμα μοναδικό, μια εκπληκτική χορευτική συνύπαρξη των μπαμπάδων με τις κόρες τους στην καλοκαιρινή παράσταση της Δημοτικής Σχολής Χορού.

Οι παρευρισκόμενοι είδαν κάτι που δεν είχαν ξαναδεί, τους μπαμπάδες να μοιράζονται με τις κόρες τους έναν εκπληκτικό χορό.

Αδιαμφησβήτητα η στιγμή της βραδιάς που ξεχώρισε ήταν αυτή η έκπληξη, αυτή η χορευτική συνύπαρξη των μπαμπάδων με τις κόρες του που κυριολεκτικά έκλεψε τις εντυπώσεις και κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού!

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις πόσο τρυφεροί και ευγενικοί είναι οι μπαμπάδες με τα κορίτσια τους, πόσο απαλά τις κρατάνε και τις βοηθούν να κάνουν το χορευτικό τους.