Αρχική News Όλοι μαζί βοηθάμε την μικρή Γεωργιάνα

Όλοι μαζί βοηθάμε την μικρή Γεωργιάνα

Όλοι-μαζί-βοηθάμε-την-μικρή-Γεωργιάνα

Η μικρή Γεωργιάνα είναι μόλις 8 ετών και διαγνώσθηκε με όγκο στο νεφρό, ο οποίος μπορεί να αφαιρεθεί στη Γερμανία, με τους γονείς της να ζητάνε βοήθεια από το κοινό.

Ο πατέρας της, Χαράλαμπος Τρακόσιης, μιλώντας στη ιστοσελίδα CITY, ανέφερε πως ήδη εδώ και λίγο καιρό η μικρή έχει μπει σε διαδικασία χημειοθεραπειών περιμένοντας τη μετάβασή της στη Γερμανία, όπου και θα πραγματοποιηθεί η επέμβαση για αφαίρεση του όγκου.

 

«Το μόνο που ζητάμε είναι κάποια οικονομική βοήθεια για τη μετάβασή μας στη Γερμανία και την πληρωμή των εξόδων της επέμβασης. Το Μακάρειο Νοσοκομείο εδώ και καιρό στέκεται δίπλα μας, και μας έχουν στηρίξει σε ό,τι έχουμε χρειαστεί μέχρι σήμερα, το κόστος, όμως, για την επέμβαση είναι υψηλό και δεν μπορούμε να το καλύψουμε», λέει ο κύριος Τρακόσιης.

Η επέμβαση έχει προγραμματιστεί για τις 16 Νοεμβρίου και μέχρι τις 12 του ίδιου μήνα, η οικογένεια πρέπει να μεταφερθεί στην Γερμανία για την απαραίτητη προετοιμασία.

Για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας διοργανώνεται στη Λάρνακα, στο πάρκο Τάσου Μητσόπουλου, μια μικρή τόμπολα στις 19:00, με τα έσοδα να πηγαίνουν όλα στην οικογένεια, ενώ οι νικητές θα πάρουν δώρα, τα οποία θα δοθούν από δωρητές.

Παράλληλα, όσοι θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά μπορούν να κάνουν κατάθεση χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί και φαίνεται στα πιο κάτω έγγραφα ή να επικοινωνήσει με τον πατέρα της Γεωργιάνας, Χαράλαμπο Τρακόσιη, στο 99290079.

xbc iMH0bGh.width 1024

georgiana trakoshi1jpg.width 1024