Αρχική News Ο Sir Στέλιος Χατζηϊωάννου δίπλα στα Μωρά Θαύματα

Ο Sir Στέλιος Χατζηϊωάννου δίπλα στα Μωρά Θαύματα

Ο Σύνδεσμος “Μωρά Θαυμάτα” σε ανάρτηση του ενημέρωσε ότι ο Sir Στέλιος Χατζϊωάννου βρίσκεται δίπλα στα προώρα μωράκια και στους μικρούς μαχητές.

Η σχετική ενημέρωση:

Ο Sir Stelios δίπλα στα Μωρά Θαύματα.

Με συγκίνηση και υπερηφάνεια ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα παρέδωσε μια υπερσύγχρονη θερμοκοιτίδα Μεταφοράς για τα πρόωρα νεογνά αξίας 35,000 ευρώ για τις ανάγκες της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ).

Η τελετή παράδοσης έγινε την Πέμπτη 23 Μαΐου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νοσοκομείου Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ στη Λευκωσία. Μία από τις πιο σημαντικές δωρεές σε μηχάνημα προσφέρει ο Σύνδεσμος με πολλή αγάπη για τους μικρούς μαχητές.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου κα Έλενα Μεγαλέμου στη λιτή και όμορφη τελετή που διοργάνωσε ο ΟΚΥπΥ ευχαρίστησε το μεγάλο χορηγό Sir Στέλιο Χατζηϊωάννου και την εκπρόσωπο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Stelios Philanthropic Foundation κα Ρένα Ρουβιθά για τη γενναιόδωρη εισφορά του Ιδρύματος και για την παρουσία της.
Στην τελετή παρέστησαν κ. Χρίστος Χρίστου Διευθυντής του ΟΚΥπΥ στο Μακάριο Νοσοκομείο, τη Διευθύντρια της ΜΕΝΝ και εκ μέρους του Συνδέσμου η Επιστημονική Σύμβουλος Δρ Χριστίνα Καραολή και τα μέλη του Δ.Σ. Χριστίνα Παρπαρίνου και Δήμητρα Ελευθερίου.