Αρχική News Ο Harry Potter έρχεται… στο παιδικό τμήμα του H&M

Ο Harry Potter έρχεται… στο παιδικό τμήμα του H&M

Ο-harry-potter-έρχεται…-στο-παιδικό-τμήμα-του-h&m

Η τελευταία συλλογή του Παιδικού Τμήματος της H&M είναι εμπνευσμένη από την ιδιαίτερα δημοφιλή και αναγνωρισμένη σειρά ταινιών Harry Potter. Η συλλογή περιλαμβάνει μια γκάμα παιδικών ρούχων και αξεσουάρ – για νεογέννητα, παιδιά και εφήβους – με στάμπες και παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες και είναι ήδη διαθέσιμη στο online κατάστημα της H&M.

Η συλλογή Harry Potter x H&M ενώνει εμβληματικά στοιχεία του Hogwarts με τη μόδα του σήμερα και έχει αναφορές από τον κόσμο των μάγων σε κάθε της κομμάτι. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει μπλούζες, φούτερ, τζιν, παντελόνια, φόρμες, φορέματα, κορμάκια για μωρά και αξεσουάρ, όπως κασκόλ, καπέλα, κάλτσες και λαστιχάκια για τα μαλλιά. Εκτός από το λογότυπο του Hogwarts, οι θαυμαστές της συλλογής θα συναντήσουν σε διάφορα κομμάτια της σχέδια με τη λευκή κουκουβάγια του Harry, τη Hedwig, και εικονογραφήσεις με τους κοιτώνες του Hogwarts.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη νέα συλλογή Harry Potter – η μαγεία των ιστοριών είναι πραγματικά διεθνής και συνεχίζει να εμπνέει πάρα πολλά παιδιά (και ενηλίκους!) ακόμη και σήμερα. H συλλογή παίρνει στοιχεία από το Hogwarts και μέσω αυτής θέλαμε να μεταδώσουμε στους πελάτες μας τη χαρά και τον ενθουσιασμό του Μαγικού Κόσμου. Προσθέσαμε σχέδια με αθλητικό στιλ, εικονογραφήσεις με τη Hedwig την κουκουβάγια και χρυσές λεπτομέρειες. Δημιουργήθηκε για όλους τους θαυμαστές του Harry Potter παγκοσμίως, οι οποίοι σίγουρα θα τη λατρέψουν,» λέει η Sofia Löfstedt, Υπεύθυνη Σχεδιασμού του παιδικού τμήματος της H&M.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καμπάνια και για φωτογραφικό υλικό από τη συλλογή, επισκεφθείτε το link και την H&M Image Gallery.