Αρχική News Νίκησε το θηρίο ο μικρός Παναγιώτης και… κτύπησε το καμπανάκι της νίκης!

Νίκησε το θηρίο ο μικρός Παναγιώτης και… κτύπησε το καμπανάκι της νίκης!

Ο μικρός μαχητής Παναγιώτης, με το ανυπέρβλητο πνεύμα και την ανθρώπινη δύναμη, κτύπησε το καμπανάκι της νίκης στον θάλαμο του Ογκολογικού του Μακαρείου Νοσοκομείου.

Η χαρά που ένιωσε ο καθένας που βρέθηκε εκεί όταν ο Παναγιώτης σήκωσε το χέρι του και χτύπησε το καμπανάκι μετά από 3.5 χρόνια είναι δύσκολο να περιγραφεί με λέξεις. Ο μικρός ήρωας νίκησε το δράκο του καρκίνου.

Με κάθε χτύπημα στο καμπανάκι της νίκης ο Παναγιώτης έστελνε ένα μήνυμα ελπίδας και δύναμης σε όλους εμάς, αλλά κυρίως στα παιδάκια που παλεύουν με το θηρίο.

Ο μικρός Παναγιώτης παρά τις πολλές και δύσκολες μάχες που έδωσε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε δεν τον σταμάτησαν και δεν τον λύγισαν ποτέ.

Με την αθάνατη ανθρώπινη βούληση και με στήριγμα τους γονείς  και τα αδέλφια του, προχώρησε μπροστά και κέρδισε ίσως τον  μεγαλύτερο αγώνα στην ζωή του σε τόσο μικρή ηλικία.

«Με πολύ έντονα συναισθήματα συγκίνησης κάνω αυτή την ανάρτηση να πω ότι νικητές είναι όλοι αυτοί οι μικροί ήρωες που δίνουν ένα τεράστιο αγώνα για να επιβιώσουν αλλά και οι γονείς τους!Ηρωίδες μανάδες που παλεύουν μόνες τους και η πολιτεία οφείλει να σταθεί ακόμα περισσότερο δίπλα τους στη δύσκολη αυτή διαδρομή!Ας ενωθούμε όλοι και ας επικεντρωθούμε στα ουσιώδεις γιατί μόνο ενωμένοι με αγάπη μπορούμε να πετύχουμε πολλά! Μπράβο σου αγόρι μας,μπράβο σου Παναγιώτη μας τα κατάφερες!Μπράβο και στους υπέροχους γονείς σου για το μεγαλείο και τη δύναμη της ψυχής τους,υποκλίνομαι πάντα δίπλα σας,σας αγαπώ».