Αρχική News Μπαμπάς Παναγιώτη-Ραφαήλ: «Στέκεται όρθιος, παίζει με τα παιχνίδια του, κάνει σκανταλιές»

Μπαμπάς Παναγιώτη-Ραφαήλ: «Στέκεται όρθιος, παίζει με τα παιχνίδια του, κάνει σκανταλιές»

Μπαμπάς-Παναγιώτη-Ραφαήλ:-«Στέκεται-όρθιος,-παίζει-με-τα-παιχνίδια-του,-κάνει-σκανταλιές»

Δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που ο μικρός μαχητής από την Εύβοια, ο Παναγιώτης-Ραφαήλ, επέστρεψε από τις ΗΠΑ έχοντας λάβει τη γονιδιακή θεραπεία και τα νέα για την εξέλιξη της κατάστασής του είναι όλο και καλύτερα. Κι είναι αληθινά μοναδικό να παρακολουθείς ένα πραγματικό θαύμα να συντελείται μέρα με τη μέρα μπροστά στα μάτια σου, κάτι που βιώνουν αυτήν την περίοδο ο πατέρας και η μητέρα του Παναγιώτη-Ραφαήλ, οι δύο άνθρωποι που έκαναν τα πάντα για να μπορεί σήμερα να στέκεται στα πόδια του και να μεγαλώνει κανονικά.

Μιλώντας στο EviaZoom, ο πατέρας του μικρού ήρωα, Γιώργος Γλωσσιώτης, εξέφρασε για άλλη μια φορά τη χαρά του για τη βελτίωση της υγείας του γιου του, αλλά και την ευγνωμοσύνη του για όλους όσους στήριξαν την τιτάνεια προσπάθεια των δύο γονιών να του εξασφαλίσουν μια ευκαιρία στη ζωή.

«Δόξα τω Θεώ, όλα έχουν πάει καλά. Ο μικρός έλαβε τη θεραπεία, έχουμε δει μεγάλη βελτίωση κυρίως στο αναπνευστικό κομμάτι που εκεί υστερούσαμε περισσότερο και έχουμε μέλλον μπροστά μας. Ακολουθούμε ειδική αγωγή, φυσικοθεραπείες, λογοθεραπείες κλπ. αλλά όταν υπάρχει αποτέλεσμα δεν μας πειράζει, όλα πάνε καλά.

Είναι Χαλκίδα, είναι στο σπίτι, έχει ξεκινήσει και ξεπορτίζει, τον βγάζουμε έξω στη παραλία και αύριο θα τον πάμε για το πρώτο του μπανάκι. Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο, την Χαλκίδα, η τοπική κοινωνία μας στήριξε πάρα πολύ και τους ευχαριστούμε από καρδιάς όλους, και εσάς που ασχοληθήκατε με το θέμα σε εποχές που δεν ασχολούνταν κανένας.

Το παιδί πήρε την θεραπεία του και απο κει και πέρα δεν υπάρχει επαναληπτική δόση, η γονιδιακή θεραπεία είναι μία ένεση και τελείωσε. Υπάρχει πολύ μεγάλη βελτίωση. Εμείς έχουμε ένα παιδάκι που στέκεται όρθιο και έχει γίνει αυτόνομος, παίζει με τα παιχνιδάκια του μόνος του στο δωμάτιο του, του έχουμε πάρει και αμαξίδιο που κινείται μόνος του, ανοίγει ντουλάπια, κάνει σκανταλιές, πηγαίνει μόνος του στο δωμάτιο του, στη κουζίνα, στο σαλόνι.

Μιλάμε για πράγματα τα οποία ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει. Είναι θαύμα! Μιλάμε για μία πάθηση που σε καθηλώνει στο κρεβάτι, δεν μιλάμε για μία πάθηση που απλά δεν περπατάς. Έχεις αναπνευστικά προβλήματα, δεν μπορείς να στηρίξεις το κεφάλι και να σηκώσεις τα χεράκια σου. Δόξα τω Θεώ πήγαν καλά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα.»