Αρχική News Μοντέλο 6 μηνών έγκυος έκανε πασαρέλα και «έπεσαν να τη φάνε» για...

Μοντέλο 6 μηνών έγκυος έκανε πασαρέλα και «έπεσαν να τη φάνε» για τα κιλά της!

ΗIskra Lawrence είναι ένα μοντέλο από την Μεγάλη Βρετανία. Αυτή την περίοδο είναι έγκυος για δεύτερη φορά και ανέβηκε στην πασαρέλα για μια επίδεξη μόδας, όπου φόρεσε μαγιό, με αποτέλεσμα να πέσει θύμα αρνητικών σχολίων από ανθρώπους που θεώρησαν ότι δεν «επιτρέπεται» να κυκλοφορεί έτσι όταν έχει πάρει βάρος.

Η Lawrence ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες της από την Εβδομάδα Mόδας του Μαϊάμι, όπου φοράει μαγιό και χαμογελάει πάνω στην πασαρέλα.

«Φανταστείτε να κάνει κάποιος body shaming σε έναν άγνωστο στο Internet», έγραφε η πρώτη της φωτογραφία.

«Εδώ είμαι 6 μηνών έγκυος, περπατώντας στην Εβδομάδα Μόδας του Μαϊάμι, πιο περήφανη από το σώμα μου από ποτέ», έγραψε στη δεύτερη φωτογραφία και στη συνέχεια δημοσίευσε μια σειρά από screenshots με αρνητικά σχόλια, ανάμεσα στα οποία γραφόταν ότι η εικόνα της «δεν ήταν υγιής» και πως «δεν πρέπει να κανονικοποιηθεί» αυτό το βάρος. Κάποιοι, μάλιστα, έσπευσαν να πουν ότι δεν πρέπει καν να ονομάζεται μοντέλο.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iskra Lawrence (@iskra)

Η Lawrence δημοσίευσε και τα δύο καλά σχόλια που βρήκε ανάμεσα στα εκατοντάδες και σχολίασε ότι δεν διανοείται πώς γίνεται οι άνθρωποι να αξιοποιούν το χρόνο τους για να κάνουν fat shaming σε μια έγκυο γυναίκα. Η ίδια τόνισε ότι τα αρνητικά σχόλια της δίνουν κίνητρο να συνεχίσει να εμφανίζεται και να αποδεικνύει πως όλα τα σώματα αξίζουν.

Πηγή:mama365.gr