Αρχική News Μητέρα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή του 21 μηνών γιου της!

Μητέρα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή του 21 μηνών γιου της!

Η Emma Nicholls θα έκανε τα πάντα προκειμένου να σώσει τη ζωή του 21 μηνών γιου της, ο οποίος πάσχει από μια σπάνια πάθηση. Γι’ αυτό, όταν οι γιατροί τής είπαν ότι είναι συμβατή δότρια, δεν δίστασε λεπτό να δωρίσει μέρος του ήπατός της στο αγοράκι της.

Ο Teddy Nicholls κληρονόμησε μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται νεογνική αιμοχρωμάτωση, η οποία μπορεί να προκαλέσει θανατηφόρα ηπατική ανεπάρκεια.

«Θα έδινα και τη ζωή μου προκειμένου να ζήσει το παιδί μου», δήλωσε η Nicholls και πρόσθεσε «Είμαι απίστευτα ευγνώμων σε όλη την ομάδα του νοσοκομείου, ήταν όλοι τους φανταστικοί και φρόντιζαν τον Teddy και εμένα σε κάθε μας βήμα. Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο σπίτι και ότι είμαστε ξανά μαζί ως οικογένεια εγκαίρως για τα Χριστούγεννα μας κάνει να νιώθουμε τόσο τυχεροί και ευγνώμονες σε όλους στο King’s College Hospital».

Ο Δρ Hector Vilca Melendez, σύμβουλος χειρουργός μεταμοσχεύσεων στο King’s College Hospital NHS Foundation Trust, δήλωσε: «Χάρη στη δωρεά της μητέρας του, ο Teddy έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή».

Πηγή:mama365.gr