Αρχική News Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς του 5μηνου βρέφους

Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς του 5μηνου βρέφους

Οι γονείς του πεντάμηνου βρέφους που έφυγε πριν από λίγο καιρό από τη ζωή μετά από ανακοπή, προχώρησαν σε μια αξιοθαύμαστη κίνηση που δείχνει το μεγαλείο της ψυχής τους.

Παρά την θλίψη και τον πόνου τους μετέβησαν στον Παιδοβρεφοκομικό σταθμό όπου φοιτούσε το 5μήνο αγγελούδι τους και κέρασαν τα παιδιά εις μνήμη του γιου τους.

Ο Παιδοβρεφοκομικός σταθμός στον οποίο φοιτούσε το μικρό αγγελούδι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει:

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον χαμό του 5μηνου βρέφους «…» Ενός αγοριού που λίγο έχουμε γνωρίσει, αλλά θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις καρδιές μας.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις δραματικές στιγμές αγωνίας, έντασης, στρες και λύπης που ζήσαμε στο σχολείο προσπαθώντας να κρατήσουμε στην ζωή τον μικρό «…» Δράσαμε πολύ γρήγορα δίνοντας τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φθάσει η γιατρός κα Νίκη Χαρή την οποία ευχαριστούμε και μετέπειτα το ασθενοφόρο.

Θέλουμε να εκφράσουμε την αγάπη μας, το σεβασμό μας και την εκτίμησή μας προς τους γονείς «…» για τις άριστες σχέσεις που είχαμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε, που μας εμπιστεύτηκαν τα δύο παιδιά τους, την «…» εδώ και 4 χρόνια, καθώς και τον μικρό «…».

Να σημειώσουμε το 5μήνο βρέφος, νοσηλευόταν στο Μακάρειο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, αφού υπέστη ανακοπή σε βρεφονηπιακό σταθμό στην Αθηένου. Τα μέλη του πληρώματος του ασθενοφόρου που κλήθηκε στο σημείο κατάφεραν να επαναφέρουν το αγγελούδι στη ζωή κι αυτό έδωσε μάχη, αλλά δεν τα κατάφερε και έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του