Αρχική News Μαμά κάλεσε 27 παιδιά στο πάρτι των 3ων γενεθλίων της κόρης της...

Μαμά κάλεσε 27 παιδιά στο πάρτι των 3ων γενεθλίων της κόρης της και δεν εμφανίστηκε κανένα

Μαμά-κάλεσε-27-παιδιά-στο-πάρτι-των-3ων-γενεθλίων-της-κόρης-της-και-δεν-εμφανίστηκε-κανένα

Είναι από τις περιπτώσεις που τα λόγια είναι περιττά σε ότι έχει να κάνει με την αναισθησία των ανθρώπων. Μια μαμά – η οποία έμεινε με την πίκρα και την στενοχώρια – διοργάνωσε ένα σούπερ πάρτι για τα τρίτα γενέθλια της κόρης της – με φαγητό και εντυπωσιακή τούρτα με θέμα τη «Frozen» – αλλά κανένα από τα 27 παιδιά που είχαν προσκληθεί δεν εμφανίστηκε.

Η 27χρονη Μπρεάνα Στρονγκ, δημοσίευσε ένα σπαρακτικό βίντεο στο TikTok, το οποίο συγκέντρωσε 3 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια που στέλνουν στη μαμά συλλυπητήρια και συμβουλές.

Parti1_Kanenas.jpg

 

 

 

Parti2_27.jpg

 

«Προσκαλέσαμε 27 παιδιά στο πάρτι των τρίτων γενεθλίων της Έιβερι», έγραψε η Στρονγκ στο βίντεο. «Δεν εμφανίστηκε ούτε ένας από τους φίλους της».

@breannamstrong I wish I was making this up. #noshow #birthdayparty #fyp #trending #sahm #makefriends ♬ Get You The Moon – Kina

Η μικρούλα απογοητευμένη που κανένα παιδάκι δεν εμφανίστηκε στο πάρτι της φαίνεται στο βίντεο, να τρώει ένα κομμάτι πίτσα καθισμένη μόνη της σε ένα τραπέζι, ενώ η μαμά πέταξε ένα κουτί πίτας στα σκουπίδια.

Kardia.jpg

 

«Χρήματα και χρόνος χαμένα», είναι ο τίτλος του βίντεο. «Ραγίζει τόσο πολύ η καρδιά της μαμάς μου».

ΠΗΓΗ PROTOTHEMA.GR