Αρχική News Ιδού η νέα λίστα με τους Παιδίατρους του ΓεΣΥ

Ιδού η νέα λίστα με τους Παιδίατρους του ΓεΣΥ

Ιδού-η-νέα-λίστα-με-τους-Παιδίατρους-του-ΓεΣΥ

Στους 127 έχει ανέλθει ο αριθμός των Παιδιάτρων οι οποίοι έχουν εγγραφεί στο ΓεΣΥ. 

Σύμφωνα με την Αναπληρώτρια Διευθύντρια του ΟΑΥ, Έφη Καμίτση, ο αριθμός κρίνεται ικανοποιητικός. Ωστόσο, ο ΟΑΥ αναμένει περισσότεροι παιδίατροι να συμβληθούν με το ΓεΣΥ ώστε να υπάρξει πλήρης ικανοποίηση.

Σε ότι αφορά στην εγγραφή του παιδιού σε Παιδίατρο, γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της Πύλης Δικαιούχων, ενώ μπορεί επίσης να γίνει από τον συμβεβλημένο Παιδίατρο που θα επιλέξουν οι γονείς κατά την πρώτη επίσκεψή.

Να σημειωθεί ότι ο Παιδίατρος χορηγεί όλα τα εμβόλια σύμφωνα με το Πρόγραμμα Εμβολιασμού που ισχύει, χωρίς πρόσθετη χρέωση, ενώ οι γονείς έχουν άμεση και πλήρη πρόσβαση στα προσωπικά και ιατρικά δεδομένα του παιδιού μέσω του λογαριασμού στην Πύλη Δικαιούχων.

Τα φάρμακα που συνταγογραφεί ο Παιδίατρος για τη θεραπεία του παιδιού, μπορούν οι γονείς να τα προμηθεύονται από οποιοδήποτε συμβεβλημένο φαρμακείο (με συμπληρωμή 1 ευρώ ανά φαρμακευτικό προϊόν).

Σε ώρες που δεν προσφέρει υπηρεσίες ο Παιδίατρός οι γονείς μπορούν να επισκέπτονται τα κέντρα εφημερίας που στελεχώνονται από Παιδιάτρους. Εναλλακτικά, μεταξύ 8 μ.μ. και 8 π.μ. τις καθημερινές και οποιαδήποτε ώρα τα Σαββατοκύριακα και τις δημόσιες αργίες, θα μπορείτε να επισκεφθείτε τον δικό σας Παιδίατρο, σε συνεννόηση μαζί του, καταβάλλοντας 25 ευρώ.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ

Πηγή