Αρχική News «Η 7χρονη κόρη μου ήθελε να είναι μπροστά στη γέννα της αδερφής...

«Η 7χρονη κόρη μου ήθελε να είναι μπροστά στη γέννα της αδερφής της και την άφησα!»

Όταν η 36χρονη Ashley Cunningham έμεινε έγκυος για τρίτη φορά, δεν φανταζόταν πως η μεγάλη της κόρη θα έδειχνε τόσο ενθουσιασμό αλλά και περιέργεια για το πώς γεννιέται ένα παιδί.

Όταν μάλιστα το κοριτσάκι ζήτησε από τη μαμά του να παρακολουθήσει τον τοκετό, εκείνη σάστισε. Ωστόσο, η επιμονή της μικρής την έπεισε και, τελικά, την είχε δίπλα της την κρίσιμη στιγμή της γέννας.

Πριν απ’ αυτό, όμως, την προετοίμαζε για αρκετό καιρό μέχρι να βεβαιωθεί πως είναι έτοιμη. Εκτός από τις πολλές συζητήσεις που έκαναν, παρακολούθησαν παρέα βίντεο από άλλους τοκετούς, ώστε η μικρή να είναι προετοιμασμένη για το τι θα συναντήσει. 

«Η Sophia είναι ένα περίεργο και ξεχωριστό παιδί που θέλει να τα μαθαίνει όλα. Το ότι την είχα δίπλα μου στη γέννα ήταν σπουδαίο, αλλά δεν το συνιστώ για όλες τις οικογένειες. Δεν είναι όλα τα παιδιά έτοιμα να αντικρίσουν κάτι τέτοιο», δήλωσε η Ashley.

Η 36χρονη μητέρα μοιράστηκε πλάνα της κόρης της Sophia να αντιδρά στη γέννηση της αδερφής της με μια ανάρτηση στο TikTok που έχει γίνει viral, με πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές και πάνω από 2.000 σχόλια.

«Εδώ είναι η Sophia», ακούγεται να λέει στο βίντεο λίγες στιγμές μετά τη γέννηση της μικρής Brynlee. Η 7χρονη, η οποία στεκόταν δίπλα στο κρεβάτι της μητέρας της καθ΄ όλη τη διάρκεια του τοκετού, φαίνεται να συγκινείται και να χαμογελά πλατιά.

«Δεν με τραυμάτισε», θυμάται η Sophia, «Θέλω ακόμα να κάνω παιδιά… Είμαι ενθουσιασμένη που είδα την αδερφούλα μου όταν πρωτοβγήκε και είδα πώς έμοιαζε». Όσο για την μητέρα της, ανέφερε πως είναι περήφανη για την 7χρονη κόρη της.

Πηγή:mama365.gr