Αρχική News Γέννησε στην είσοδο του σπιτιού της, ενώ ξεκινούσε για το μαιευτήριο!

Γέννησε στην είσοδο του σπιτιού της, ενώ ξεκινούσε για το μαιευτήριο!

Ακόμα και οι πιο οργανωμένοι γονείς δεν μπορούν πάντα να προετοιμαστούν για τη στιγμή που θα φέρουν στον κόσμο το μωρό τους.

Σε όλες μας αρέσει να πιστεύουμε ότι θα έχουμε έναν εύκολο και άνετο τοκετό, αλλά τα μωρά  έχουν τα δικά τους σχέδια. Για τη Natasha και τον Tom Downing, για παράδειγμα, ο τοκετός συνέβη… στην είσοδο του σπιτιού τους!

Ο Tom μοιράστηκε απίστευτες φωτογραφίες στο Facebook από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού τους, οι οποίες δείχνουν τη νέα μαμά να γεννά στην είσοδο με τη βοήθεια του άντρα της. Ο περήφανος σύζυγος και πατέρας αποθέωσε τη γυναίκα του, γράφοντας: «Ποτέ δεν θα ξανακοιτάξω τη Natasha με τον ίδιο τρόπο».

Σύμφωνα με τη New York Post, η λεγκυος γυναίκα ήταν 30 εβδομάδων όταν έσπασαν τα νερά της και πήρε τη βαλιτσούλα της για να πάει στο μαιευτήριο. Ξαφνικά, όμως, ένιωσε έναν οξύ πόνο κι αμέσως κατάλαβε ότι γεννάει: «Αναγκάστηκα να κάτσω κάτω λόγω του πόνου. Ήξερα ότι δεν θα προλάβαινα να πάω στο νοσοκομείο…», είπε η χαρούμενη μαμά.

Ο σύζυγός της έτρεξε κοντά της και τη ξεγέννησε χωρίς δεύτερη σκέψη. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και η βιαστική κορούλα τους  χαίρει άκρας υγείας. «Όταν ήρθε στον κόσμο και άκουσα το πρώτο της κλάμα, έκλαψα από δέος και ανακούφιση. Κοίταξα τον μεγάλο γαλάζιο ουρανό και ευχαρίστησα τον Θεό», έγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook. Να τους ζήσει!

Πηγή:mama365.gr