Αρχική News Γέννησε πρόωρα κατά τη διάρκεια του τυφώνα Milton: «δεν έχω ξανατρομάξει τόσο!»

Γέννησε πρόωρα κατά τη διάρκεια του τυφώνα Milton: «δεν έχω ξανατρομάξει τόσο!»

Ένα ζευγάρι από τη Φλόριντα δηλώνει ευγνώμων που καλωσόρισαν το προωράκι τους κατά τη διάρκεια του τυφώνα Milton, χωρίς να πάει κάτι λάθος!

Η Kenzie Lewellen άρχισε να παθαίνει συσπάσεις νωρίς το πρωί της 9ης Οκτωβρίου καθώς έπεφτε βροχή στο Port Charlotte της Φλόριντα, όπου ζει με τον σύντροφό της Dewey Bennett III. Το νεαρό ζευγάρι πανικοβλήθηκε όταν κατάλαβαν ότι το μωρό τους θα γεννηθεί πρόωρα, ενώ ο τυφώνας βρισκόταν σε εξέλιξη και μόλις άρχιζε να επιδεινώνονται.

Ο αείμνηστος πατέρας του Bennett, Dewey Bennett, είχε υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του τυφώνα Irma και επειδή δεν μπόρεσε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο και να νοσηλευτεί εγκαίρως, πέθανε. στις 15 Σεπτεμβρίου 2017.

Για αυτόν τον λόγο, είχαν μεγάλο άγχος για το αν θα κατάφερνε το ασθενοφόρο να φτάσει με ασφάλεια στο μαιευτήριο για να γεννήσει με ασφάλεια η Kenzie. Ωστόσο, μετά από ένα ριψοκίνδυνο ταξίδι εν μέσω καταιγίδας, μαμά, μπαμπάς και έμβρυο έφτασαν στο νοσοκομείο όπου ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Dewey Lester Bennett IV.

Ο «μικρός Ντιούι», όπως θα τον αποκαλούσαν, αρχικά επρόκειτο να γεννηθεί τέλη Οκτωβρίου αλλά, παρά την πρόωρη άφιξή του κατά τη διάρκεια του τυφώνα, τα πάει καλά. «Δεν έχω ξανατρομάξει τόσο στη ζωή μου, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά», είπε η μαμά του.

«Η αγωνία που περάσαμε άξιζε τον κόπο γιατί έχουμε ένα όμορφο αγοράκι. Είναι φανταστικός. Ήσυχος, ήρεμος και υγιής. Είναι η μεγαλύτερη ευλογία της ζωής μας», συμπλήρωσε συγκινημένος ο μπαμπάς του.