Αρχική News Εξοργιστικό βίντεο: Άνδρας χτυπά γυναίκα με βρέφος στην αγκαλιά της στη Λάρνακα

Εξοργιστικό βίντεο: Άνδρας χτυπά γυναίκα με βρέφος στην αγκαλιά της στη Λάρνακα

Εξοργιστικό-βίντεο:-Άνδρας-χτυπά-γυναίκα-με-βρέφος-στην-αγκαλιά-της-στη-Λάρνακα

Βίντεο γροθιά στο στομάχι κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο καταγράφεται ένας άνδρας να χτυπά γυναίκα στη μέση του δρόμου, σε περιοχή της Λάρνακας.

Όπως φαίνεται στο εν λόγω βίντεο, ένα πρόσωπο χτυπά και κλωτσάει γυναίκα, η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της βρέφος.

 

Μάλιστα, άλλα άτομα στην προσπάθεια τους να τον σταματήσουν δέχθηκαν επίθεση από το συγκεκριμένο πρόσωπο

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και η Αστυνομία, η οποία σε ανακοίνωση της αναφέρει πως έχει αρχίσει τη διερεύνηση της υπόθεσης. 

 
 

Σχετική καταγγελία στην Αστυνομία, έγινε χθες το απόγευμα, από γυναίκα που ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από άγνωστο της άνδρα.

 

Την ίδια ώρα, σε ανάρτηση της η Νομική Υπηρεσία αναφέρει ότι ο Γενικός Εισαγγελέας επικοινώνησε με τον Αρχηγό Αστυνομίας, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι διεξάγεται ποινική έρευνα σε σχέση με το περιστατικό.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, ο δράστης της επίθεσης φαίνεται να πώλησε ελαττωματικό αυτοκίνητο στη γυναίκα, η οποία ενημερώθηκε από μηχανικό ότι έχει εξαπατηθεί. Όταν τον επισκέφθηκε, η αντίδραση του ήταν αν ασκήσει βία εναντίον της. 

Το βίντεο προκάλεσε οργή και προβληματισμό, με πολλούς πολίτες να σχολιάζουν με αποτροπιασμό το συμβάν στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 

Πηγή:reporter.com.cy