Αρχική News Επισκέφθηκαν και ευχαρίστησαν τους διασώστες οι δύο αδελφές που είχαν πέσει σε...

Επισκέφθηκαν και ευχαρίστησαν τους διασώστες οι δύο αδελφές που είχαν πέσει σε διάτρηση

Επισκέφθηκαν-και-ευχαρίστησαν-τους-διασώστες-οι-δύο-αδελφές-που-είχαν-πέσει-σε-διάτρηση

Οι δύο αδελφές που έπεσαν σε διάτρηση μεγάλου βάθους, στις 28 Δεκεμβρίου 2022, σε αυλή κατοικίας, επισκέφθηκαν τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας και ευχαρίστησαν τα μέλη της Λευκής Εναλλαγής που ανταποκρίθηκαν στην επιχείρηση διάσωσης.

Σε ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, έγραψε ότι «με μεγάλη μας χαρά, τα δύο κοριτσάκια που έπεσαν σε διάτρηση μεγάλου βάθους στις 28/12/22 σε αυλή κατοικίας, επισκέφθηκαν τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας, στο Αρχηγείο Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μαζί με τους γονείς τους».

Μπορεί Να Είναι Εικόνα 3 Άτομα, Άτομα Που Στέκονται Και Εσωτερικός Χώρος

Σημειώνει ότι είχαν την ευκαιρία γνωρίσουν, να συνομιλήσουν «και να ευχαριστήσουν τα μέλη της Λευκής Εναλλαγής που ανταποκρίθηκαν άψογα στην επιχείρηση διάσωσης, αλλά και να φωτογραφηθούν με τον πυροσβέστη που ανέσυρε το κοριτσάκι 11,5 ετών».

«Μπράβο στα κοριτσάκια για την τόλμη και το θάρρος που επέδειξαν! Τους ευχόμαστε να είναι πάντα καλά», καταλήγει στο tweet του ο κ. Κεττής.

Μπορεί Να Είναι Εικόνα 12 Άτομα, Άτομα Που Στέκονται Και Εσωτερικός Χώρος

Τα δύο κορίτσια έδωσαν και μια πλακέτα που έγραφε: «Ευχαριστούμε βαθύτατα τα μέλη της Λευκής Εναλλαγής των Πυροσβεστικών σταθμών Λευκωσίας, που στις 28/12/2022 με αυτοθυσία και αυταπάρνηση ρίσκαραν την ζωή τους για να σώσουν τη δική μας».

Πηγή:dialogos.com.cy