Αρχική News Ένοχη δασκάλα για επίθεση σε 10χρονο μαθητή – Τον έστειλε στο νοσοκομείο

Ένοχη δασκάλα για επίθεση σε 10χρονο μαθητή – Τον έστειλε στο νοσοκομείο

Ένοχη-δασκάλα-για-επίθεση-σε-10χρονο-μαθητή-–-Τον-έστειλε-στο-νοσοκομείο

Ένοχη για επίθεση σε μαθητή κρίθηκε χθες από το Δικαστήριο Λεμεσού εκπαιδευτικός. Σύμφωνα με τα όσα φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», η εκπαιδευτικός κατηγορείτο για επίθεση σε 10χρονο μαθητή της εν ώρα μαθήματος. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, το περιστατικό σημειώθηκε τον Φεβρουάριο του 2018. Το Δικαστήριο έκρινε την εκπαιδευτικό ένοχη για το αδίκημα της πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και όρισε νέα δικάσιμο για μετριασμό της ποινής, στα τέλη Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο «Φιλελεύθερος», από τα ευρήματα της απόφασης του Δικαστηρίου, προκύπτει ότι η κατηγορούμενη τράβηξε την καρέκλα του 10χρονου μαθητή της, νομίζοντας ότι είχε ζητήσει από συμμαθητή του να μετακινηθεί κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Η πράξη της είχε ως αποτέλεσμα ο 10χρονος να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει. Στη συνέχεια σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η εκπαιδευτικός έριξε την καρέκλα στην τάξη και άρχισε να τραβά τον 10χρονο από το αριστερό χέρι, σέρνοντάς τον, για να τον βγάλει εκτός αίθουσας.

Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν κατά την ακροαματική διαδικασία, ο 10χρονος μαθητής μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες. Εκεί ο γιατρός που τον εξέτασε, διαπίστωσε ότι έφερε ήπιο άλγος στις δεξιές πλευρές, εκδορές στο δεξί του ώμο, βραχίονα και τρία γδαρσίματα στο κάτω μέρος του αριστερού του χεριού.

Πάντως σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η κατηγορούμενη αρνήθηκε ότι άσκησε βία στον μαθητή της, ωστόσο παραδέχτηκε ότι τον έπιασε από τον καρπό για να τον οδηγήσει έξω από την τάξη.

Πηγή:omegalive.com.cy