Αρχική News Έλα στο ταξίδι του Ξαφνικά … Ζήσε την εμπειρία Τώρα!

Έλα στο ταξίδι του Ξαφνικά … Ζήσε την εμπειρία Τώρα!

Έλα-στο-ταξίδι-του-Ξαφνικά-…-Ζήσε-την-εμπειρία-Τώρα!

Η περιοδεία «Έτσι Ξαφνικά: Πώς να Ζήσεις Αυτό που θέλεις Τώρα»
ξεκινά από την Κύπρο!

με τους

 • Life & Leadership Coach, #1 International Best Selling συγγραφέα Τζιλ Δούκα
 • Life & Relationship Coach, #1 best-selling συγγραφέα Νικόλα Ουρανό

Αγαπημένο νησί της Αφροδίτης!

Δεν θα μπορούσε παρά να είναι η Κύπρος η πρώτη μας στάση στην “Έτσι Ξαφνικά: Πώς να Ζήσεις Αυτό που θέλεις Τώρα” περιοδεία μας! Αυτή τη φορά θα βρεθούμε στο Classic Hotel της Λευκωσίας, γιατί έχουμε μαζί σου ένα ιστορικό ραντεβού!

Η συνδυασμένη παρουσίαση του πρώτου σεμιναρίου της περιοδείας “Έτσι Ξαφνικά: Πώς να Ζήσεις Αυτό που θέλεις Τώρα” με το λανσάρισμα του νέου μας βιβλίου κάνει αυτή την εμπειρία στη Λευκωσία… συλλεκτική!

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 θα απολαύσουμε παρέα ένα 4ωρο, γεμάτο από αλήθεια, συναίσθημα, θέληση, έμπνευση, εφαρμογές και παραδείγματα που θα μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στους πραγματικούς μας στόχους να ζήσουμε όσα θέλουμε τώρα!

Το Ξαφνικά είναι μονάχα το περιτύλιγμα μιας μεθοδευμένης και σκληρά δουλεμένης προσπάθειας. Εφόσον μάθουμε να μην επενδύουμε απελπισμένα πάνω του αλλά στη συνεχή γνώση, το Ξαφνικά θα μας παρουσιαστεί το ίδιο αναπάντεχα! Εφόσον μάθουμε να μην πισωγυρίζουμε, να θέτουμε τις κόκκινες γραμμές μας και να τολμάμε να σπάμε τα καλούπια της αφόρητης άνεσής μας, το Ξαφνικά αιφνιδιάζει πάντα θετικά και ανταμείβει!

Το σεμινάριο σε αφορά αν:

 • Θέλεις να κάνεις κάτι άμεσο για να αλλάξεις την καθημερινότητά σου
 • Επιδιώκεις να χτίσεις μια δυναμική προσωπικότητα και υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις
 • Διψάς να μάθεις τα μυστικά της επιτυχημένης ζωής
 • Δεν θέλεις να συμβιβάζεις το μέλλον στα δίχτυα του παρελθόντος
 • Νιώθεις πως έχει έρθει η ώρα να πάρεις το παιχνίδι στα χέρια σου

Στο σεμινάριο της Λευκωσίας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν πρώτοι στα χέρια τους ΔΩΡΕΑΝ τα πρώτα συλλεκτικά αντίτυπα του νέου βιβλίου “Ξαφνικά Τώρα”, πριν αυτό κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία, με ιδιόχειρη αφιέρωση των συγγραφέων Τζιλ Δούκα και Νικόλα Ουρανού!

Οι επόμενες στάσεις της περιοδείας “Έτσι Ξαφνικά: Πώς να Ζήσεις Αυτό που θέλεις Τώρα
είναι σε:

 • Aθήνα (3/11 Royal Olympic Hotel)
 • Ηράκλειο (24/11, Aquila Atlantis Hotel)
 • Θεσσαλονίκη (1/12 Makedonia Palace)

 

                Μια ακόμα συνηθισμένη περιοδεία; Σίγουρα ΟΧΙ!

        Μια συλλεκτική εμπειρία αυτο-ανάπτυξης; Σίγουρα ΝΑΙ!

 • Εκμεταλλευτείτε την αποκλειστική τιμή προπώλησης και προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας!
 • Οι πρώτοι 50 συμμετέχοντες θα λάβουν εντελώς δωρεάν τα πρώτα συλλεκτικά αντίτυπα του νέου βιβλίου “Ξαφνικά Τώρα” των bestselling συγγραφέων Jill Douka και Νικόλα Ουρανού, πριν την κυκλοφορία του στα βιβλιοπωλεία!
 • Kάντε την εγγραφή σας στο:
  https://www.jillandnikolas.com/tour.html

Το profile των εισηγητών:

Η Jill Douka, συγγραφέας των #1 Παγκόσμιων Best Seller Αγάπη Τώρα και Ευ Ζην Τώρα, Life Coach, είναι βραβευμένη Business Mentor από την Ευρωπαϊκή Ένωση και Coach Mentor διαπιστευμένη από την Διεθνή Ομοσπονδία Coaching. Έχει εκπαιδεύσει και διδάξει χιλιάδες ανθρώπους στην Ευρώπη, Ασία, και Αμερική. 
Είναι η μοναδική Ελληνίδα μέλος του Official Fotbes Coaches Council.

Κάνει σεμινάρια στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία. Ο διεθνής τύπος την αναγνωρίζει ως μια εξέχουσα προσωπικότητα στο χώρο της αυτοβελτίωσης και του coaching. Η Ελληνο-Καναδικής καταγωγής μέντορας είναι επίσης παγκοσμίως γνωστή για την επιτυχία των σεμιναρίων (workshops) που διοργανώνει για άτομα που επιθυμούν να ηγηθούν στο χώρο τους και να βρουν την ευτυχία και την απόλυτη επιτυχία στη ζωή τους.  

Η Jill είναι ιδρύτρια του www.globalacademyofcoaching.com. Με εκατοντάδες απόφοιτους, στόχος της Global Academy of Coaching είναι οι απόφοιτοι coaches να καθοδηγήσουν ανθρώπους να γίνουν πετυχημένοι coaches και ηγετικές φιγούρες στον τομέα τους, αλλά και οι ίδιοι να δημιουργήσουν (και να διατηρήσουν) ισορροπημένες, υγιείς και μακροχρόνιες σχέσεις ζωής, ξεκλειδώνοντας το πραγματικό φάσμα των δυνατοτήτων τους, τις δεξιότητες και ικανότητές τους, ώστε να επιτύχουν αυτό που έχουν ονειρευτεί.  Έχει συνεργαστεί με εταιρείες-κολοσσούς, όπως η  Microsoft, η Τράπεζα Πειραιώς, Kraft και  Iberdrola. Μπορείς να πάρεις μια γεύση από τις ομιλίες της Jill εδώ.

Κάτοχος ΜΒΑ από το ALBA Graduate Business School και απόφοιτος της Διεθνούς Ακαδημίας Coaching,  η Jill έχει επίσης σπουδάσει Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού στο Πανεπιστήμιο του Cornell και είναι κάτοχος Masters στη Διαχείριση Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Πολιτικών Επιστημών από το Université Paris Dauphine.

Με συχνές παρουσίες στην παγκόσμια, ελληνική και Κυπριακή τηλεόραση και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, η Jill έχει επίσης παρουσιαστεί σε παγκοσμίου φήμης περιοδικά και εφημερίδες, όπως  Forbes, The Times of India, Huffington Post Madame Figaro και άλλα, ενώ κάνει αισθητή την παρουσία της σε φιλανθρωπικές ενέργειες ανά τον κόσμο.

Είναι παντρεμένη με τον Νικόλα Ουρανό και μαζί με τις κόρες τους Mαριλένα και Joy, ζουν και εργάζονται ανα τον κόσμο. 

Ο Νικόλας Ουρανός είναι Ειδικός Σχέσεων, εμπνευσμένος ομιλητής, συγγραφέας και διακεκριμένος Σύμβουλος Γάμου. Είναι ο ιδρυτής του www.jillandnikolas.com και βραβευμένος Συγγραφέας των #1 International bestselling βιβλίων:  
​”Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για να Ζήσεις τη Σχέση που Ονειρεύεσαι” και
“Ευ Ζην Τώρα: 3 κλειδιά για το Πώς να Πραγματοποιήσεις τα Όνειρά σου”
Πιστοποιήθηκε ως Μarriage Μentor, δηλαδή μέντορας γάμου από τον κλινικό ψυχολόγο Les Parrott και την ειδικό γάμου και οικογένειας Leslie Parrott, οι οποίοι σήμερα συγκαταλέγονται ανάμεσα στους μεγαλύτερους εκπαιδευτές συμβούλων γάμου, στην Αμερική.

Αρθρογραφεί και Εμφανίζεται τηλεοπτικά για τα θέματα των σχέσεων, παρουσιάζοντας και αναλύοντας θέματα για τις ερωτικές σχέσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο. Δάσκαλοί του, ο δύο φορές New York Times Best Selling συγγραφέας, ομιλητής και ιδρυτής του Experts Academy, Brendon Burchard και ο ψυχοθεραπευτής Σπύρος Ζαχαρίου.

Είναι παντρεμένος με την κορυφαία και παγκοσμίου φήμης συγγραφέα και ομιλήτρια, Jill Douka. Σήμερα μεταδίδει τη γνώση και την εμπειρία του, για τη δυνατότητα μας να βιώσουμε, την αγάπη στη ζωή μας, μαζί με το άλλο μας  “ολόκληρο”.