Αρχική Baby Boom Έγκυος τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision

Έγκυος τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Έλενα Τσαγκρινού περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Η Ελληνίδα τραγουδιστρία που εκπροσώπησε και την Κύπρο στην Eurovision το 2021 με το τραγούδι “El Diablo” πλέη σε πελάγη ευτυχίας, αφού σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα.

Έκανε η ίδια την αποκάλυψη το απόγευμα του Σαββάτου (24/02) για την εγκυμοσύνη της και πλέον μαζί με τον Αραββωνιαστικό της Dj Stephan περιμένουν πως και πως την μέρα που θα κρατήσουν το παιδάκι τους στην αγκαλιά τους.

Η τραγουδίστρια ανέβασε βίντεο στο Instagram και έγραψε: «Ήρθε η στιγμή που τόσο πολύ περιμέναμε να μοιραστούμε μαζί σας. Που με πολύ προσπάθεια και 10 μήνες υπομονή, αποχή από όλες τις live εμφανίσεις, ακινησία, ζαλάδες και άλλα , ευτυχώς καταφέραμε κατά πολύ, να σταθεροποιήσουμε το μωράκι».

Και πρόσθεσε: «Εγώ και ο Κώστας περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε. Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε… κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες… Έρχεται πολλή συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα “αποβολή” και για λίγο απογοητευτήκαμε… Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρο σας».

Η ανάρτηση: