Αρχική News Δίνει μάχη για τρίτη χρονιά ο μικρός Νικόλας: «Το βάρος του έχει...

Δίνει μάχη για τρίτη χρονιά ο μικρός Νικόλας: «Το βάρος του έχει πέσει στα 14 κιλά»

Δίνει-μάχη-για-τρίτη-χρονιά-ο-μικρός-Νικόλας:-«Το-βάρος-του-έχει-πέσει-στα-14-κιλά»

Ραγίζει καρδιές η ιστορία του μικρού Νικόλα, ο οποίος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, περνά τις γιορτές του στο νοσοκομείο, αφού δίνει μια σκληρή μάχη μετά από περιπέτεια που κλήθηκε να αντιμετωπίσει με την υγεία του.

Ο μικρός Νίκολας διαγνώστηκε με μεταστατικό νευροβλάστωμα υψηλού κινδύνου σταδίου 4 τα περασμένα Χριστούγεννα. Αφού υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες στην Κύπρο, μαζί με τη μητέρα του πήγαν στη Γερμανία τον Μάρτιο.
 

Σύμφωνα με ανάρτηση της οικογένειας του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «πριν από ένα μήνα ο Νικόλας άρχισε να χάνει την όρεξή του και σταμάτησε να τρώει. Παραπονιόταν για πόνους στο στομάχι και δεν μπορούσε καν να πιει νερό. Αυτό χειροτέρεψε με την πάροδο του χρόνου και όταν πήγαμε στο νοσοκομείο περιμένοντας να ξεκινήσουμε το νέο κύκλο της θεραπείας του, οι γιατροί μας είπαν ότι δεν μπορούν να ξεκινήσουν θεραπεία μέχρι να καταλάβουν τι συμβαίνει με το στομάχι του».

Οι γιατροί εντόπισαν έναν ιό στο στομάχι του μικρού Νικόλα, ο οποίος χάνει συνεχώς βάρος και έχει φτάσει μάλιστα μόλις στα 14 κιλά.

«Το γενναίο μας αγόρι, δυστυχώς, έχασε πάρα πολλή βάρος. Το βάρος του έχει πέσει στα 14 κιλά, και κοιμάται όλη την ώρα. Οι γιατροί του έδωσαν αμέσως ηλεκτρολύτες και του έδιναν τροφή μέσω των σωλήνων του. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο Νικόλας έχει ιό στο στομάχι. Λόγω του ότι μετά την μεταμόσχευση του μυελού των οστών, ο Νικόλας μας έχει ένα απίστευτα αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, το σώμα του δεν μπορεί να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις. Αυτός ήταν κι’ ένας από τους κύριους κινδύνους για τους οποίους προειδοποιηθήκαμε από τους γιατρούς όταν έκανε τη δεύτερη μεταμόσχευση μυελού των οστών τον Αύγουστο. Οι γιατροί δεν μπορούν να δώσουν αντιβιοτικά καθώς πρόκειται για ιό και όχι για βακτηριακή λοίμωξη», εξηγεί η οικογένειά του.

Αυτούσια η ανάρτηση της οικογένειας του μικρού Νικόλα:

 

Πηγή:omegalive.com.cy